Dei Energy News

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Η ΓΕΝΟΠ αλλά και όλες οι συνδικαλιστικές ηγεσίες οφείλουν να αντιμετωπίσουν αποφασιστικά το αίσχος της επιστράτευσης


                                                              ΑΝΑΚΟΙΝΩΣH 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΟΝΟΜΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ ΔΕΗ - ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ


Η πρόταση μας  στο  ΔΣ  της  ΓΕΝΟΠ  για  νέες   απεργιακές  κινητοποιήσεις   πιστεύουμε   εκφράζει  τη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων μας. Η παράνομη και βαθιά αντιδημοκρατική πράξη της επίταξης των απεργών έπρεπε να απαντηθεί ανάλογα από το συνδικάτο χωρίς την  λήξη  του απεργιακού  του  αγώνα. Η Κυβέρνηση απομονωμένη και στριμωγμένη από τη γενική κατακραυγή όλης της κοινωνίας για το..
εθνικό έγκλημα της διάλυσης της ΔΕΗ καταφεύγει χωρίς προσχήματα στον πιο ακραίο αυταρχισμό της.
 Η ΓΕΝΟΠ  αλλά και όλες οι συνδικαλιστικές ηγεσίες  σωματείων , ομοσπονδιών και  συνομοσπονδιών οφείλουν επιτέλους σε τούτες τις κρίσιμες ώρες  να αντιμετωπίσουν αποφασιστικά το αίσχος της επιστράτευσης .
Να το αντιμετωπίσουν σαν ένα  ακραίο μέτρο βίαιης καταστολής  ειδικά όταν το συνδικαλιστικό κίνημα  φουντώνει και μπορεί να καταστεί αποτελεσματικό και  νικηφόρο.

 Εμείς πιστεύουμε πως  ακόμα και σε τέτοιες ακραίες συνθήκες επιστράτευσης  μπορεί να συνεχισθεί   ένα απεργιακό  κίνημα,  αν  έχει  ενότητα στη βάση  και  τη συμπαράσταση της κοινωνίας,  παράγοντες που σε απόλυτα ικανοποιητικό βαθμό  είχαμε εξασφαλίσει στη  μάχη που ξεκινήσαμε πριν λίγες μέρες.
 Θα επιμείνουμε με όλες μας τις δυνάμεις να μην  καμφθεί αυτός ο αγώνας.










1 σχόλιο:

  1. H ανακοίνωση είναι κοινή των παρατάξεων ΣΑΔ και Αυτόνομη Παρέμβαση ΔΕΗ,θεωρούμε πως η παράληψη έγινε εκ παραδρομής και ως εκ τούτου παρακαλούμε για την διόρθωση του τίτλου.

    Παραθέτουμε δε links που αναφέρονται σε αυτήν.

    http://ape-dei.blogspot.gr/2014/07/blog-post.html

    http://iskra.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=16910:-2-&catid=42:ergasiakes-sxeseis&Itemid=168

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News