Dei Energy News

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Η εναλλακτικές ενέργειες των Γερμανών είναι η εναλλακτική λύση, της μη ενέργειας… Για τα θύματά τους


Το μεταβλητό ρεύμα, 9-5 ή 10-3, 200 μέρες τον χρόνο δεν αποθηκεύεται. ‘Οχι για ζωή όπως την ξέρουμε. Ό,τι και να λέει για λεπτομέρειες ο κάθε ΣΕΦ. Τα φ/β βγάζουν μεταβλητό ρεύμα. τα αιολικά βγάζουν μεταβλητό ΚΑΙ τυχαίο ρεύμα.  Πόσο θα φυσάει στις 30 του άλλου μήνα; Δεν σας νοιάζει… Αυτό λέει και ΑΔΜΗΕ… Μην σας νοιάζει.
Από τον Σεπτέμβρη, όλα τα Γερμανικά Στιφτούνγκ (από την λέξη “στίφη”?), όλα, χωρίς εξαίρεση,  πράσινα, κόκκινα, μπλε, ροζ, κίτρινα, όλα!   Θα σας φλομώσουν στην παραριά, παρέα με ..
οικωλόγους, πράσινους, πάσης φύσεως κατουρλήδες, άνεργους, περίεργους,  λαμόγια, γραβατωμένους, αναρχικούς, φιλελεύθερους… Θα το κάνουν για να χρεωθούν ΚΑΙ οι Δήμοι. Εξ άλλου αυτή είναι αποστολή του Φούχτελ. Χρεωμένη η χώρα, χρεωμένες οι επιχειρήσεις, χρεωμένοι οι ιδιώτες, στα κάγκελα οι Τράπεζες, να χρεωθούν και οι Δήμοι.
Το ΜΟΝΟ που νοιάζει τους Γερμανούς είναι να μην χάσουν δεκάρα από τα δάνειά μας. Θα μας απομυζήσουν μέχρι τέλους. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβετε, τόσο καλύτερα, αν και δεν βλέπω φως.
Στου ” Έλληνες” συνεργάτες της λαίλαπας, εύχομαι το τέλος που είχαν οι δοσίλογοι στην Δυτική Ευρώπη.. Στην Ελλάδα τους δοσίλογους τους έσωσαν οι γκομμουνστοσυμμορίται και το κυνήγι της ρευστότητας με δικαιολογία την ανικανότητα και τον σοσιαλισμό. Στημένο παιχνίδι από το 1824. 

http://ift.tt/1bx7cLS
 http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News