Dei Energy News

Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και "ΕΝΩΣΗ" ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΣΤΗΝ 24ωρη ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ



Οι εργαζόμενοι, για μία ακόμα φορά, σε μία
ιδιαίτερα κρίσιμη και καθοριστική χρονική στιγμή, καλούνται να αποδείξουν την δυναμική και αποτελεσματικότητα της απεργίας συμμετέχοντας μαζικά και δυναμικά.
Ενάντια στα Μνημόνια, την λιτότητα, την εξαθλίωση, τον αυταρχισμό.
Ειδικά για τους εργαζόμενους της ΔΕΗ, η απεργία τούτη θα δώσει την ευκαιρία να σταλεί ένα ακόμα μήνυμα ενάντια στην πρόθεσή τους να εκποιήσουν τον Εθνικό πλούτο, ενάντια στην πρόθεσή τους να ξεπουλήσουν την Επιχείρηση που ανήκει στους εργαζομένους της και σε ολόκληρο τον Ελληνικό λαό.
Την ώρα που έχουν είδη βάλει στη Νομοπαρασκευαστική επιτροπή της Βουλής το Σχέδιο Νόμου για την πώληση της «Μικρής ΔΕΗ», η απεργία της Τετάρτης θα πρέπει να αποτελέσει την απάντηση που θα αποτρέψει το πέρασμα στα επόμενα στάδια που είναι οι αναγνώσεις στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου.
Η μόνη απάντηση στις προθέσεις, ο μόνος τρόπος να αποκρούσουμε τους καταστροφικούς στόχους τους είναι η οργάνωση, η συσπείρωση, η συμμετοχή και η δυναμική αντίδραση.
Την Τετάρτη 9 Απριλίου δίνουμε δύναμη και περαιτέρω δυναμική στον αγώνα μας διεκδικώντας όλα όσα μας ανήκουν, διεκδικώντας τα αυτονόητα δικαιώματά μας (εργασία, αξιοπρεπή ασφάλιση και σύνταξη κ.ο.κ). Διεκδικώντας ένα μέλλον με προοπτική για εμάς και τα παιδιά μας.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί τους εργαζόμενους να συμμετέχουν στην 24ωρη απεργία και στις συγκεντρώσεις των σωματείων και των εργατικών κέντρων ισχυροποιώντας την αντίδραση και ενισχύοντας την αντίσταση ώστε να φθάσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ακόμα πιο κοντά στο στόχο.
ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΚΑΤΑΜΕΤΩΠΟ ΤΟ ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΤΕΛΕΣΟΥΝ

Γραφείο Τύπου







 ΕΝΩΣΗ: ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 9 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014 



Συναδέλφισσες – Συνάδελφοι:


Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες μιας λυσσαλέας επίθεσης εναντίον των εργαζομένων και των συνταξιούχων.
Θεμελιώδη δικαιώματα εν μια νυκτί πλήττονται ανεπανόρθωτα.
Κατακτήσεις δεκαετιών ανατρέπονται, με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα επισφαλές παρόν  που οδηγεί σε ένα εντελώς αβέβαιο μέλλον.
Οι νέοι κυβερνητικοί εταίροι, «διαπραγματεύονται» το ΝΕΟ ΑΙΜΑΤΗΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΜΕΤΡΩΝ, που προβλέπει νέα αφαίμαξη εισοδημάτων, με παράλληλο ξεπούλημα του,,,
δημόσιου εθνικού πλούτου.
Η υποταγμένη ΤΡΙΚΟΜΜΑΤΙΚΗ  κυβέρνηση ψηφίζοντας στις 30/3/2014 το πολυνομοσχέδιο, το οποίο ΟΧΙ ΜΟΝΟ  διατηρεί,  αλλά και αυξάνει   τα προνόμια των οικονομικά ισχυρών Τραπεζών και επιχειρήσεων, έχει και αλλά κρυφά ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ μέτρα για τους εργαζόμενους και τους συνταξιούχους καθώς και αύξηση ορίων ηλικίας συνταξιοδότησης σε ιδιωτικό τομέα και ΔΕΚΟ.
Αντιδρώντας σε όλα αυτά, το Σωματείο Εργαζομένων Δ.Ε.Σ.Μ.Η.Ε. ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ»,  συμμετέχει δυναμικά  στην Απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 9 Απριλίου 2014 και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν όλοι δυναμικά για να αποτρέψουμε την εξόντωση και την εξαθλίωση μας.


                                   ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!!!!


ΛΕΜΕ ΟΧΙ:

-       ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΞΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΝΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΠΕΡΓΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ.
-       ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΤΟ ΛΑΟ ΣΤΗ ΦΤΩΧΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ.
   
ΟΛΟΙ  ΜΑΖΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΚΑΙ  ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ…

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΥΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΙΣ                         ΖΩΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ …                      

                                         ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΩΣΗΣ  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News