Dei Energy News

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

"Μην παίζεται κορώνα – γράμματα τις τύχες του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης"


ΔΑΚΕ – ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ /ΚΗΕ
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ – ΑΡΚΑΔΙΑΣ 
  
                   

         ΔΕΛΤΙΟ    ΤΥΠΟΥ

Οι εργαζόμενοι στο Λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης με την ανακοίνωση αυτή θέλουν να συγχαρούν την Γενική Διεύθυνση Ορυχείων κ. Νικολακάκο Παν. και την Δ/νση ΛΚΜ κ.κ. Κουστέρη Π., Καβουρίνο Χ., Στασινάκη Α. για την επιτυχία τους και την επίτευξη των στόχων τους!!!
Συγχαρητήρια κύριοι, τα καταφέρατε!!!
Για πρώτη φορά στην Ιστορία του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης, μονάδα ηλεκτροπαραγωγής τέθηκε εκτός δικτύου από έλλειψη λιγνίτη!!!
ΒΟΑ όλη η χώρα για το κατόρθωμά σας αυτό.

Γιατί περί κατορθώματος θεωρείται όταν για το ΛΚΜ με τον μεγαλύτερο πάγιο εξοπλισμό απ’ την κατασκευή του να μην μπορεί να δώσει τον αναγκαίο λιγνίτη για την λειτουργία των Μονάδων Ηλεκτροπαραγωγής.
Απορίας άξιον είναι ότι η μονάδα Νο4 είχε τεθεί εκτός λειτουργίας για 40 ημέρες κάνοντας την ετήσια συντήρησή της.
Τότε τι κάνατε κύριοι της Δ/νσης ΛΚΜ. Αντί να γίνεται και εσείς «μέρμηγκες» και να «κουβαλήστε» λιγνίτη ενόψει του χειμώνα μείνατε απαθείς και συνεχίσατε το τραγούδι ως «τζίτζικες»,  «αντιδρώντας» για τις υπερβολικές περικοπές σας ;;;
Πώς να μείνει κέρδος στην επιχείρηση για τους εργαζομένους όμως όταν για την μονάδα Νο4  είχε προβλεφτεί για το 2012 να καταναλώσει 2,2 εκ. €  για πετρέλαιο και τον μήνα Δεκέμβριο μόνο είχε 1,7 εκ. € ;;;
Τώρα μας βγάλατε την παλιά συνηθισμένη λύση. Να φέρουμε στην Μεγαλόπολη λιθάνθρακα μιας και είναι φθηνότερος και άρα συμφέρει την επιχείρηση!!!
Δεν μας λέτε όμως κατά πόσο θα επηρεάσει περιβαλλοντολογικά το λεκανοπέδιο Μεγαλόπολης    και πόσο θα ταλαιπωρηθούν για άλλη μια φορά οι λέβητες των Σταθμών.
Δεν θέλουμε κύριοι της Δ/νσης ΛΚΜ και Γενικής Δ/νσης Ορυχείων να ζήσουμε για άλλη μια φορά τις συνέπειες και τον άδικο χαμό συναδέλφων όπως στο περιβόητο «Magaldi».

Η θλίψη που έχει καταλάβει το προσωπικό της επιχείρησης αλλά και η αγωνία είναι για το τι θα γίνει στην πορεία αφού για όσους γνωρίζουν από Ορυχεία βλέπουν ένα απέραντο γκρίζο στα μέτωπα των εκσκαφέων.
Μήπως νομίζουν οι ανεύθυνοι – υπεύθυνοι του ΛΚΜ ότι με τους «κολλητούς» τους εργολάβους θα τροφοδοτηθούν οι μονάδες με λιγνίτη ;;;
Οι μονάδες για να λειτουργήσουν τους ενημερώνουμε ότι χρειάζονται 25.000 t  λιγνίτη το 24ώρο και μάλιστα καλής ποιότητας για να κατορθώσουν να δώσουν τα MW που χρειάζεται το δίκτυο.
Φτάνει πλέον κύριοι ΑΝΕΥΘΥΝΟΙ – ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ
Αρκετά μας σώσατε, δεν επιζητούμε άλλη τέτοια σωτηρία.
Αποδείξατε ότι δεν μπορείτε να διοικήσετε ούτε περίπτερο γιατί θα ξέμεινε από προϊόντα.

Προσπαθείτε να ασκήσετε διοίκηση με το γονατογράφημα που έχετε ετοιμάσει πρόχειρα, γρήγορα άνευ σχεδιασμού και δράσης.
Κύριοι δείξατε ότι είστε κατώτεροι κατά πολύ των περιστάσεων. Ο βασικός μέτοχος και ο ελληνικός λαός σας εμπιστεύτηκε την λειτουργία του δεύτερου λιγνιτικού ενεργειακού κέντρου  της χώρας κι εσείς με τις συνεχείς αποτυχημένες προσπάθειες σας την οδηγείται στην καταστροφή.
Φτάνει πια δεν θα ανεχτούμε άλλο αυτήν σας την ανευθυνότητα.
Δεν πείθεται κανέναν πλέον ότι είστε οι κατάλληλοι επαγγελματίες του είδους γιατί  δεν μπορείτε να ανατρέψετε την προδιαγεγραμμένη πορεία του Λ.Κ.Μ. που και σεις έχετε συμβάλει.
Λίγη τσίπα δεν υπάρχει; Διευκολύνεται αυτούς που σας εμπιστεύτηκαν και υποβάλλεται την παραίτησή σας. Μην στέκεστε πίσω από το συμβόλαιό σας με την ΔΕΗ Α.Ε.
Μην παίζεται κορώνα – γράμματα τις τύχες του ΛΚΜ, τις ζωές των εργαζομένων , των οικογενειών τους και του Λεκανοπεδίου Μεγαλόπολης.
ΚΑΛΟΥΜΕ το Δ/Σ και Πρόεδρο της ΔΕΗ Α.Ε. κ. Α. ΖΕΡΒΟ.
Να σπάσει επιτέλους αυγά για να κάνει ομελέτα.
Φτάνουν πια τα μεγάλα λόγια τα ωραία.
Κάντε το καθήκον σας έναντι του ελληνικού λαού και σώστε την επιχείρησή του.
Αποδείξτε ότι δεν είστε μέρος του προβλήματος που θέλει την ΔΕΗ Α.Ε. στα γόνατα έρμαιο του κάθε δυνάστη «επενδυτή»

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News