Dei Energy News

Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

ΔΕΗ: Ενημέρωση και υποβολή αιτήσεων για το ΚΟΤ

Τηλεφωνική γραμμή για την ενημέρωση των καταναλωτών σχετικά με τις κατηγορίες δικαιούχων και τις προϋποθέσεις ένταξης στο Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο (ΚΟΤ) λειτουργεί στη ΔΕΗ.
Πρόκειται για τον αριθμό 210-9298000 (αστικής χρέωσης). Η γραμμή λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7.00 π.μ. έως τις 10 μ.μ. και το Σάββατο από τις 7.00 π.μ. έως τις 3 μ.μ..
Οι σχετικές πληροφορίες παρέχονται επίσης και στην ιστοσελίδα της Επιχείρησης dei.gr .
Οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές, που θέλουν να υποβάλουν αίτηση, το μόνο που χρειάζεται να γνωρίζουν είναι:
1. Τα στοιχεία του λογαριασμού τους (Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής και Αύξοντα Αριθμό λογαριασμού).
2. Τα στοιχεία της αστυνομικής τους ταυτότητας και το ΑΦΜ τους (και του/της συζύγου εφόσον είναι έγγαμοι).
3. Πέραν των ανωτέρω στοιχείων, στην περίπτωση ασθενών που χρειάζονται κατ΄οίκον μηχανική υποστήριξη θα πρέπει να γνωστοποιούν-δηλώνουν, με βάση τις διατάξεις του Ν. 1599/1986, τον ΑΜΚΑ τους, τον ασφαλιστικό τους φορέα και τον αριθμό πρωτοκόλλου της βεβαίωσης με την οποία πιστοποιείται η ανάγκη της κατ΄οίκον χρήσης συσκευής μηχανικής υποστήριξης απαραίτητης για τη ζωή του ασθενούς από τον κρατικό ασφαλιστικό φορέα, στον οποίο υπάγονται οι δικαιούχοι.
Στην περίπτωση που κάποιος είναι ανασφάλιστος χρειάζεται η γνωστοποίηση στοιχείων αντίστοιχης βεβαίωσης από κρατικό νοσοκομείο. Διευκρινίζεται ότι οι βεβαιώσεις αυτές δεν προσκομίζονται στη ΔΕΗ αλλά παραμένουν στην κατοχή των δικαιούχων.

 http://www.naftemporiki.gr/story/533787

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News