Dei Energy News

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

ΑΠΑΝΤΗΣΗ –ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ- ΣΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

 Συνάδελφοι πρώην στελέχη της ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ
Όταν γράφατε το κείμενο που είδε το φως της δημοσιότητας και φέρει τον τίτλο «ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ, ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ»  είναι σίγουρο ότι κοιτιόσασταν στον καθρέφτη και αποτυπώνατε σε μια κόλλα χαρτί τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του χαρακτήρα σας. Τα καταφέρατε θαυμάσια.
  Μερικές συνήθειες είναι καταγεγραμμένες στο μυαλό των ανθρώπων και όσα χρόνια και να περάσουν, δεν μπορούν να τις ξεχάσουν, είναι περασμένες στο DNA τους  και τους καθοδηγούν στο πως να διασπούν μια παράταξη και πως να επωφελούνται οι ίδιοι!
Αυτό συνάδελφοι λέγετε καιροσκοπισμός!
Για να δούμε λοιπόν ποιοι είναι ΟΙ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ, ΟΙ ΑΓΝΩΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ, ΟΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΙ, ΟΙ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΟΙ!
Ποιοι λάκισαν από την παράταξη της ΔΑΚΕ στο τελευταίο εκλογικό συνέδριο της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ ΚΗΕ ;
Ποιοι πήγαν σε άλλο ψηφοδέλτιο έξω και πέρα από τις αρχές και άξιες της ΔΑΚΕ στερώντας από τη ΔΑΚΕ την πρώτη θέση;
Σε ποιόν από εσάς έταξαν ότι θα τον εκλέξουν σε θεσούλα εάν συμμετείχε ως υποψήφιος στο διασπαστικό ψηφοδέλτιο;
Αυτό αν δεν είναι συμφεροντολογικός λόγος πως θα μπορούσαμε να τον ονομάσουμε;
Μήπως ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ;
Μήπως είναι όψιμη ΜΕΤΑΛΑΞΗ από ΔΑΚΕ σε διασπαστικό ψηφοδέλτιο;
Καταλάβαμε τελικά ποιοι είναι οι στόχοι σας!  Το καταλάβαμε όλοι.
Όσο και αν προσπαθείτε μέσα από δημοσιεύματα να το κρύψετε δεν ΣΚΕΠΑΖΕΤΑΙ δεν ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΑΙ με παραπλανητικές δημοσιεύσεις ΑΝΑΚΡΙΒΙΕΣ, ΨΕΜΑΤΑ, ΜΥΘΟΥΣ και ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ!
Υπήρξε θέμα ηθικής τάξης για την παράταξη της ΔΑΚΕ και για αυτό το λόγο η ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ και η ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΔΑΚΕ με αλληλογραφία προ τη ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ (που θέτουμε στη διάθεση όσων ενδιαφέρονται) αναφέρει ότι από τη στιγμή που στελέχη της ΔΑΚΕ ήταν υποψήφιοι ή στήριξαν άλλο ψηφοδέλτιο διασπαστικό, «θέσανε εαυτούς» εκτός ΔΑΚΕ!
Δηλαδή συνάδελφοι, πρώην στελέχη της ΔΑΚΕ, θέσατε τον εαυτό σας εκτός ΔΑΚΕ σύμφωνα πάντα με :
 Α) το άρθρο 11 παράγραφος 6,
Β) το άρθρο 22 παράγραφος Γ4, του κανονισμού λειτουργίας της ΔΑΚΕ. Ή μήπως και σε αυτή την περίπτωση τον κανονισμό τον θέλατε να υπάρχει μόνο και μόνο για να τον καταπατήσετε;
Αυτό πως μπορούμε να το ονομάσουμε;
Μήπως ΑΓΝΩΜΟΣΥΝΗ προς την παράταξη;
Μήπως ΑΧΑΡΗΣΤΙΑ για αυτά που πήρατε τόσα χρόνια από τη ΔΑΚΕ;
Η ΔΑΚΕ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ δεν μασάει και δεν κρύβει τα λόγια της. Δυστυχώς, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να διαπιστώσει ότι υπήρχαν στους κόλπους της “ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ” καλοβολεμένοι που με την απραξία τους και την απαξίωση τους από τους εργαζόμενους στους εργασιακούς τους χώρους μάστιζαν εδώ και καιρό τη μεγάλη παράταξη της ΔΑΚΕ, γιατί είχαν ξεχάσει ότι  το συνδικάτο υπάρχει για να υπηρετεί τους εργαζόμενους και τις ανάγκες τους, έξω και πέρα από προσωπικές σκοπιμότητες, που στόχο έχουν μόνο το προσωπικό συμφέρον και την προσωπική ΙΔΙΟΤΕΛΙΑ. Όμως κάλλιο αργά παρά ποτέ.
Αυτό πως μπορούμε να το ονομάσουμε
Μήπως ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΙΑ;
Δεν μας φοβίζουν τα κούφια λόγια τα συκοφαντικά δημοσιεύματα!
Οι εργαζόμενοι –όπως πάντα- είναι αυτοί που θα κρίνουν γιατί με αυτούς είχαμε και θα έχουμε κοινούς αγώνες και μόνο σε αυτούς χρωστάμε και απολογούμαστε!
Δυστυχώς για εσάς, ΤΗΝ ΟΨΗΜΗ ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΣΑΣ ΑΠΟ ΔΑΚΕ ΣΕ Ν.Δ. Α.Κ.Ε ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΚΟΥΛΟΥΘΗΣΑΜΕ ΟΠΩΣ ΘΕΛΑΤΕ και ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ!
ΔΑΚΕ ΕΙΜΑΣΤΑΝ, ΔΑΚΕ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ!

Υ.Γ: Το θέμα θεωρείται λήξαν και κάθε προσδοκία σας για συνέχεια με απαντητικές επιστολές θα πρέπει να την αναθεωρήσετε.

Γραφείο Τύπου

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑΝ ΤΑ ΠΡΩΗΝ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ-ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ...

 Οι αχάριστοι, οι αγνώμονες, οι επικίνδυνοι, οι μεταλλαγμένοι, οι ξεδιάντροποι. Να φύγουν τώρα

«Ξεκινάμε όλοι μαζί για μία παράταξη δυνατή και πρώτη κόντρα στα συμφέροντα και στα λαμόγια χωρίς κανένα προσωπικό συμφέρον και μόνο για το καλό των εργαζόμενων και της επιχείρησης». Αυτή ήταν η ιδέα, η φιλοσοφία μας, ο στόχος και αυτό το κάτι ¨διαφορετικό¨ πάνω στο οποίο θελήσαμε να χτίσουμε το συνδικαλιστικό μέλλον και το μέλλον της ΔΑΚΕ μέσα από τη λειτουργία μας στο σωματείο. Κύλισε όμως πολύ νερό στο αυλάκι και σχεδόν αμέσως. Μα τόσο εύκολα; Δε μπορεί, λέω. Κι όμως.

Κάποιοι λάκισαν και πρόδωσαν αυτόν τον αγώνα και την ιδέα του για… προσωπικά τους συμφέροντα. Τι πρωτότυπο αλλά και τι αναμενόμενο μαζί. Όσοι μείναμε πιστοί στην ιδέα και ταγμένοι στον αγώνα δεν εκπλαγήκαμε διόλου με τις συμπεριφορές κάποιων. Κάθε τι λιγότερο, κάθε τι που δε θα ήταν για συμφεροντολογικούς λόγους, για ρουσφέτια, εξυπηρετήσεις, κολακείες και καλοπέραση, όντως θα μας ξένιζε. Το γνωρίζουμε εμείς το γνωρίζει και όλος ο κόσμος ότι πάντα (ανάλογα φυσικά με τα καλά και συμφέροντα) δε δίσταζαν να
«μεγαλουργούν» δημιουργώντας παρατάξεις, αλλάζοντας σωματείο, (ξε)πουλώντας συναδέλφους και συνειδήσεις ΑΡΚΕΙ να βολευτούν χωρίς να σκέφτονται ούτε παράταξη, ούτε σωματείο ούτε καν το οικείο περιβάλλον τους που δε διστάζουν ούτε καν αυτό να εκθέτουν ασύστολα.
Λένε ότι η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτό λοιπόν συνέβη και τώρα με τους «αγωνιστές» (τα κόκαλα των αληθινών αγωνιστών θα τρίζουν αν μάθουν ποιοι είναι αυτοί που χρησιμοποιούν τη λέξη ¨αγωνιστής¨ προκειμένου να προσδώσουν στην ύπαρξή τους κάποιο νόημα και να ωραιοποιήσουν την ανυπαρξία και ποταπότητά τους) να μεταλλάσσονται (φυσικά χωρίς τύψεις, δεύτερη σκέψη ή ενδοιασμούς) σε Δούρειο Ίππο με αποκλειστικό και διακαή πόθο να διαλύσουν την παράταξη της ΔΑΚΕ διαγράφοντας τεχνηέντως, αντικαταστατικά (άρθρο 22 παρ Β), άνευ λόγου και προκλητικά δυνατά και παλαιά στελέχη της. Ο λόγος; Το αυτονόητο: μόνο και μόνο για να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους και τα συμφέροντα των άλλων (αυτών που τις κατουρημένες ποδιές δε χορταίνουν να φιλούν) και παράλληλα για να βλάψουν το Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ και την περιοχή. Αλλά αυτά γι΄αυτούς είναι ψιλά γράμματα μπροστά στην βόλεψη και καλοπέρασή τους. Ανέκαθεν, έτσι είχαν φανταστεί τον συνδικαλισμό καταφέρνοντας μάλλον να «κουκουλώσουν» και να καλύψουν τις προθέσεις τους πίσω από τις μάσκες που φορούσαν. Αυτές που είχαμε την αίσθηση ότι ήταν το πρόσωπό τους. Κάναμε λάθος και αυτό, ήρθε η ώρα, να αλλάξει.
Συνάδελφοι, τα όσα μηχανεύονται δε θα τα αφήσουμε να περάσουν. Την παράταξη δε θα την χαρίσουμε σε κανένα πόσο μάλλον σε αυτούς που δεν έχουν καν πατήσει το πόδι τους στους χώρους εργασίας, σε αυτούς που πρεσβεύουν κάθε τι που θέλουμε να πατάξουμε.
Ήρθε η ώρα. Η ώρα να πέσουν και οι μάσκες και ο πέλεκυς επ’ αυτών που η γάγγραινα ωχριά μπροστά τους ως προς τα αποτελέσματα που η παρουσία τους μπορεί να έχει.
ΤΣΑΚΥΡΑΚΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΓΚΕΚΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News