Dei Energy News

Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΔΕΗ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ



Το εργοστάσιο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη επισκέφτηκε σήμερα ο Πάνος Καμμένος και συγκεκριμένα την μονάδα 4.

Ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων συνομίλησε με εργαζόμενους και άκουσε όσα του είπαν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων για τα θέματα της έλλειψης λιγνίτη , για τα προβλήματα με την διαθεσιμότητα  των μονάδων , για την ανικανότητα των διοικούντων, για εργολάβους , για παράνομους εργαζομένους και πολλά άλλα.



Στην συνέχεια ξεναγήθηκε σε χώρους του εργοστασίου και είδε και τις εργασίες κατασκευής της νέας μονάδας φυσικού αερίου.
Ο Πάνος Καμμένος ήρθε διαβασμένος στην Μεγαλόπολη αφού όπως έδειξε γνώριζε πολύ καλά τα  προβλήματα που απασχολούν τον χώρο και ήξερε για την έλλειψη καυσίμου, τις εργολαβίες για τις συνθήκες που επικρατούν στα Ορυχεία και τις μονάδες παραγωγής.



Λίγο πριν φύγει έκανε δηλώσεις στην κρατική τηλεόραση και μεταξύ άλλων τόνισε..

«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θέλουμε την ΔΕΗ με δημόσιο χαρακτήρα και να είναι δυνατή.

Η κυβέρνηση της εσωτερικής τρόικας πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να παίζει με την ενέργεια και με τη ΔΕΗ, εκτελώντας εντολές των δανειστών.

Σήμερα προσπαθούν να μπλοκάρουν τα έργα ανάπτυξης στην Πτολεμαΐδα, αύριο θα έρθει η ώρα της Μεγαλόπολης.

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στέλνουμε ένα μήνυμα στην κυβέρνηση. Σταματήστε να παίζετε τα έργα τα οποία σας επιβάλλουν οι δανειστές. Η ενέργεια είναι πολύ σοβαρή για να ασχολείται η σημερινή κυβέρνηση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News