Dei Energy News

Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Νίκος Χριστοδούλου – Δημήτρης Καρέλης: «Ευχαριστούμε θερμά τους Συναδέλφους»


 Στις εκλογές της 21ης Φεβρουαρίου 2013, άνοιξε ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Συλλόγου μας. Θέλουμε από καρδιάς να ευχαριστήσουμε όλους τους Συναδέλφους για τη μεγάλη συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία, καθώς επίσης εκφράζουμε την μεγάλη μας ικανοποίηση και τις ευχαριστίες μας προς όλα τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής και ιδιαίτερα τον Πρόεδρό της και απερχόμενο Ταμία του Συλλόγου μας Θανάση Μακρή, για τον απόλυτα νόμιμο, έντιμο, αδιάβλητο, δημοκρατικό και άψογο τρόπο διεξαγωγής των εκλογών.
Σύμφωνα με το αποτέλεσμα των εκλογών  η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Πανελλαδικού Συλλόγου Καταμετρητών επιβράβευσε τις επιλογές και το έργο του Προεδρείου.
Σεβόμενοι απόλυτα την  ετυμηγορία της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων, έχοντας την πεποίθηση πως και η πλειοψηφία των μελών του ΝΕΟΥ Διοικητικού μας Συμβουλίου έλαβε το μήνυμα των εκλογών αυτών, δηλώνουμε πως θα είμαστε και πάλι δίπλα στους Συναδέλφους, δίνοντας τη μάχη για την επίλυση των προβλημάτων τους.
Δώσαμε την τριετία  που πέρασε δείγματα γραφής και προετοιμάσαμε  τις προϋποθέσεις για την αναβάθμιση του Κλάδου μας, όμως ο δρόμος μας είναι ...
ακόμη μακρύς και δύσβατος. Στη δύσκολη εποχή που διανύουμε ο αγώνας θα είναι σκληρός, η ενότητα και η αλληλεγγύη ανάμεσα στους συναδέλφους εργαζόμενους περισσότερο επιβεβλημένη παρά ποτέ. Δεν υπάρχει πλέον η πολυτέλεια των διαχωρισμών και των αντιπαλοτήτων για το θεαθήναι. 
Αντιλαμβανόμαστε πως όταν όλα γύρω μας αλλάζουν προς το χειρότερο τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. 
Πρέπει όλοι να αναλογιστούμε την ευθύνη μας απέναντι στους συναδέλφους που κληθήκαμε να εκπροσωπήσουμε, να δούμε πολύ πέρα και μακριά από προσωπικές επιλογές, τα συμφέροντα και τα κοινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελληνική κοινωνία της οποίας είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι.
Με αγωνιστικότητα και με την πίστη πως τελικά θα τα καταφέρουμε, σας ευχαριστούμε για μια ακόμη φορά για την μέγιστη τιμή της εκλογής μας ως εκπρόσωπων σας έναντι της πολιτείας και της εργοδοσίας και ελπίζουμε να φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης σας, απ’ όποια θέση βρεθούμε την επόμενη της συγκρότησης σε Σώμα του Διοικητικού μας Συμβουλίου.

Με τιμή

Νίκος Χριστοδούλου – Δημήτρης Καρέλης

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΤΩΝ - Δ.Ε.Η

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News