Dei Energy News

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Από την επόμενη προκήρυξη των 8μήνων της ΔΕΗ θα συμπεριλαμβάνονται και οι άνεργοι της Ασβεστόπετρας


Με την ευκαιρία της καθόδου της στην Αθήνα με την Δήμαρχο Εορδαίας Παρασκευή Βρυζίδου για την υπογραφή της χάρτας που σχετίζεται με δράσεις που αφορούν την ισότητα των δύο φίλων, η Δημοτική Σύμβουλος Σοφία Απαζίδου, ως Γραμματέας του Συλλόγου Ανέργων και Προστασίας Περιβάλλοντος Εορδαίας, επισκέφθηκε τα Κεντρικά Γραφεία της ΔΕΗ για το γνωστό θέμα της αλλαγής ζώνης της τοπικής κοινότητας Ασβεστόπετρας από την Γ΄Ζώνη, στη Β΄, προκειμένου να μπορούν οι άνεργοι του χωριού να συμμετάσχουν στις προσλήψεις των 8μήνων της ΔΕΗ.

Η πρόσφατη προκήρυξη των 8 μηνών της ΔΕΗ δεν περιελάμβανε τους ανέργους της Ασβεστόπετρας, παρά τις ενέργειες που προηγήθηκαν για την διευθέτηση του θέματος αυτού, καθώς υπήρξε κάποια κωλυσιεργία η οποία όμως δεν ήταν εσκεμμένη.
 

Όπως διαβεβαίωσε την κ. Απαζίδου η αρμόδια Υπηρεσία της ΔΕΗ η επόμενη προκήρυξη θα περιλαμβάνει και την Ασβεστόπετρα, απόφαση η οποία θα κοινοποιηθεί και στους ίδιους τους ανέργους του χωριού, ενώ ανάλογες ενέργειες μπορούν να πραγματοποιηθούν και για άλλα τοπικά διαμερίσματα, που πληρούν τις ίδιες νομικές προϋποθέσεις.

Το Σωματείο εκτός από το θέμα της ανεργίας που είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε, ασχολείται και με περιβαλλοντικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Παράλληλα η Διοίκηση και τα μέλη προχωρούν σε ανασυγκρότηση των δυνάμεων τους συντονίζοντας τις επόμενες κινήσεις τους.

Τα γραφεία τους, που τους παραχωρήθηκαν πρόσφατα από το Δήμο Εορδαίας βρίσκονται στο Πνευματικό Κέντρο και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα επισκέπτονται τις μέρες Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη από τις 5.00 μ.μ. έως της 8.00μ.μ. καταθέτοντας τον φάκελό τους με τα τυπικά προσόντα τους, σύμφωνα με τον οποίο θα καταγραφούν ως μέλη του Σωματείου.
Πτολεμαίος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News