Dei Energy News

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΤΟ 50ο ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΣ ΕΤΕ-ΔΕΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ

http://kafeneio-megalopolis.blogspot.com/Το 50ο Γενικό της Συμβούλιο θα πραγματοποιήσει ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία στον χώρο της ενέργειας , η Ένωση Τεχνικών Δ.Ε.Η.  η αλλιώς Ε.ΤΕ. Δ.Ε.Η. στην πόλη της Μεγαλόπολης.

Οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 22 Νοεμβρίου έως και την Κυριακή 25.

Περίπου 180 εργαζόμενοι - συνδικαλιστές από όλες τις περιοχές της Ελλάδας ( όπου υπάρχουν τεχνικοί της ΔΕΗ)  θα  έρθουν για πρώτη φορά για 5 ημέρες στην Μεγαλόπολη!

Αύριο Πέμπτη 22 Νοεμβρίου στις 12.00 θα γίνει στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου το Δ.Σ. του σωματείου.
Το απόγευμα στις 17.00 θα γίνει η επίσημη έναρξη με τους χαιρετισμούς από τους καλεσμένους, Φορείς της περιοχής και στελέχη της ΔΕΗ.

Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, οι εργασίες του Γενικού Συμβουλίου θα συνεχιστούν στην καντίνα της 4ης Μονάδας .

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου το πρωί θα μεταβούν όλοι στην σχολή της ΔΕΗ στο Ελληνικό και στις 3 το μεσημέρι θα επιστρέψουν στο Πνευματικό Κέντρο Μεγαλόπολης.

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου το πρωί στην σχολή της ΔΕΗ στο Ελληνικό θα γίνει ημερίδα Υγιεινής και Ασφάλειας με την οποία θα λήξουν και οι εργασίες του 50ου Γενικού Συμβουλίου.

Η επιλογή της πόλης της Μεγαλόπολης για την διεξαγωγή του Συμβουλίου και  η παραμονή όλων των 180 συμμετεχόντων στην περιοχή , αποτελεί επίσης ένα μεγάλο γεγονός, αφού δεν έχει υπάρξει πάλι ανάλογη κίνηση στην Μεγαλόπολη.

Αξίζουν πραγματικά πολλά συγχαρητήρια , σε όλους όσους θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση αυτού του Συμβουλίου  και ειδικότερα σε τρεις συμβούλους της ΕΤΕ ΔΕΗ, τον Κώστα Μανιάτη, τον Βασίλη Αργυρόπουλο και τον Δημήτρη Κουρέτα, οι οποίοι είναι από την περιοχή της Μεγαλόπολης και  είναι αυτοί που είχαν την ιδέα και την έκαναν πραγματικότητα.

Αξίζει πραγματικά σε όλους να παρακολουθήσετε τις εργασίες του Συμβουλίου , καθώς θα υπάρχει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για τα πολύ σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι  αλλά και όλοι οι πολίτες την σημερινή εποχή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News