Dei Energy News

Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2013

EΔΟΠ-ΔΕΗ:Έλλειμμα συνεννόησης στον Όμιλο ΔΕΗ

Δυστυχώς συμβαίνει κατά κόρον, με αποτέλεσμα να γίνεται άμεσα αντιληπτό το έλλειμμα συνεννόησης στον Όμιλο ΔΕΗ.
Μπορεί αυτή τη φορά το θέμα που θα αναφέρουμε να φαίνεται «άνευ ιδιαίτερης σημασίας», αλλά δεν παύει να προσδίδει στην ουσία τον βαθμό λειτουργίας και το επίπεδο συνεννόησης  του ομίλου ΔΕΗ.
Πιο συγκεκριμένα, κάθε χρόνο η ΔΕΗ, διέθετε στο προσωπικό ανά άτομο, συγκεκριμένο ποσό προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για την καθιερωμένη ετήσια κοπή της πίτας. Φέτος, κάποιοι εγκέφαλοι είχαν την φαεινή ιδέα να περικόψουν το ποσό αυτό, λες και η ΔΕΗ θα πτωχεύσει μόνο από αυτό και όχι από την κακοδιαχείριση και την κακή της λειτουργία.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, στην μητρική εταιρεία να μην δοθεί καμία έγκριση, ενώ ο ΔΕΔΔΗΕ για παράδειγμα να χορηγήσει ανάλογο ποσό ανά άτομο, για την κοπή της πίτας, αφού δεν είχε καμία ενημέρωση για αυτή την απόφαση της μητρικής εταιρείας.
Έτσι, λοιπόν, παρουσιάζεται το φαινόμενο το προσωπικό που εργάζεται στον ΔΕΔΔΗΕ να συμμετέχει στην εκδήλωση, ενώ για παράδειγμα της εμπορίας να απέχει!!! Φανταστείτε πόσο άσχημο είναι αυτό, όταν οι δύο αυτές υπηρεσίες συστεγάζονται στον ίδιο χώρο.
Γι’αυτό καλούμε τους αρμόδιους, να αναστείλουν την απόφασή τους αυτή και να εγκρίνουν ανάλογο ποσό για την μητρική εταιρεία και τις θυγατρικές της.

1 σχόλιο:

  1. ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΟΝΤΕΣ, ΟΤΙ ΤΟ ΚΥΡΙΑΡΧΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΝΕΥΜΑ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΣΦΥΡΗΛΑΤΗΣΗΣ ΚΟΙΝΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΗΣ ΣΤΟΧΕΥΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΤΥΠΩΔΗ ΥΠΟΛΛΕΙΜΑΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΕΞΑΝΕΜΙΖΟΝΤΑΙ. Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΑΙΤΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΘΕ ΣΕ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ, ΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΜΗ ΜΑΣ ΠΟΔΟΠΑΤΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News