Dei Energy News

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε διαδήλωση στην Κομοτηνή κατά της “μικρής ΔΕΗ”

9a
Ο Λάκης Λαζόπουλος βρέθηκε στην Κομοτηνή για τις επετειακές εκδηλώσεις του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης του οποίου υπήρξε φοιτητής.

Καθώς ενημερώθηκε όμως για τις κινητοποιήσεις των εργαζομένων του Ατμοηλεκτρικού Σταθμού Κομοτηνής της ΔΕΗ, ο οποίος περιλαμβάνεται στο πακέτο προς πώληση του σχετικού νομοσχεδίου, έδωσε και ο ίδιος το παρών στη..
συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της πόλης.

“Η ανάπτυξη έρχεται μέσα από την αξιοποίηση της δημόσιας περιουσίας και όχι μέσα από την εκποίησή της”, είπε, και εξέφρασε την άποψη περί…ορατής ημερομηνίας λήξης της κυβέρνησης, καταλογίζοντας σε αυτήν “ανόητες ενέργειες λίγο πριν τα παρατήσουν στη μέση του δρόμου” και προβλέποντας πως οι κυβερνώντες “θα βρεθούν προ μεγάλων εκπλήξεων”.



Παράλληλα, ο κ. Λαζόπουλος τόνισε για μια πολλοστή φορά, πως “το δημόσιο χρέος είναι φτιαχτό, είναι χρέος των τραπεζών, και οι Έλληνες δεν έχουν καμία υποχρέωση διασώσουν τις τράπεζες”.



ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 
ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ
Το Σάββατο 28/06 οι εργαζόμενοι του ΑΗΣ Κομοτηνής πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σπαθί και ακολούθησε πορεία στο κέντρο της πόλης κατά την οποία μοιράστηκε έντυπο υλικό στους συμπολίτες μας με σκοπό την ενημέρωση τους. 

 Ο όγκος και ο παλμός της πορείας ήταν τέτοιος που μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τον αγώνα μας.
  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους πολίτες που ήρθαν μαζί μας και τους καλούμε να συνεχίσουν μαζί μας.
 Ιδιαίτερα θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον δήμαρχο κ. Πετρίδη, τον βουλευτή του σύριζα κ. Καραγιουσούφ, τους αντιπροσώπους των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, του ΚΚΕ και του Π.Α.Μ.Ε.,  τους συναδέλφους από την Δράμα και την Κοζάνη, όπως και τους αντιπροσώπους από τον σύλλογο αποφοιτησάντων της Νομικής του Δ.Π.Θ.  


Ε.ΤΕ. ΔΕΗ 
ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

inkomotini.gr

 http://www.koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News