Dei Energy News

Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Προσλήψεις εποχικών υπαλλήλων στο ΔΕΔΔΗΕ

Στην πρόσληψη 34 εποχικών υπαλλήλων προχωράει η
Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού (ΔΕΗ) ΑΕ για το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ΑΕ και τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Πολυφύτου Κοζάνης της ΔΕΗ. Αιτήσεις υποβάλλονται σε δύο από τους εγκεκριμένους διαγωνισμούς, ενώ αναμένεται άμεσα ο καθορισμός των προθεσμιών και στους υπόλοιπους δύο. Το προσωπικό που θα προσληφθεί θα συνάψει συμβάσεις ιδιωτικού δικαίου ορισμένου για το χρονικό διάστημα των οκτώ μηνών. Οι τρέχουσες προκηρύξεις είναι οι ακόλουθες:
ΔΕΔΔΗΕ Ρόδου
Έως και τις 25 Οκτωβρίου θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις των υποψηφίων στον διαγωνισμό του ΔΕΔΔΗΕ Ρόδου για δώδεκα θέσεις κατηγορίας ΤΕ και ΔΕ. Τις θέσεις θα καταλάβουν επτά Ηλεκτροτεχνίτες Εναέριων - Υπόγειων Δικτύων ΔΕ, ενώ τέσσερις θέσεις αφορούν υπαλλήλους Γραφείου ΔΕ και μία θέση Ηλεκτρολόγο Μηχανικό ΤΕ. Από το σύνολο των θέσεων, επτά θέσεις αντιστοιχούν στον ΔΕΔΔΗΕ Ρόδου, ενώ από μία στα Πρακτορεία και Υποπρακτορεία Καρπάθου, Αρχαγγέλου, Μεγίστης, Τήλου και Χάλκης. Πληροφορίες: 22410 78590.
ΔΕΔΔΗΕ Δυτικής Ελλάδας
Τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί η προθεσμία για αιτήσεις στον φορέα, ο οποίος προτίθεται να προσλάβει δώδεκα εποχικούς υπαλλήλους. Επτά από τους επιτυχόντες θα τοποθετηθούν στην Αρτα, δύο στην Πρέβεζα και τρεις στη Λευκάδα. Οι θέσεις αφορούν εννέα Ηλεκτροτεχνίτες Δικτύων, εκ των οποίων πέντε στην Αρτα, δύο στη Λευκάδα και δύο στην Πρέβεζα (Πρακτορείο Πρέβεζας και Υποπρακτορείο Καναλακίου), ένα πτυχιούχο ΑΕΙ Οικονομολόγο στο Πρακτορείο Λευκάδας, ένα Λογιστή ΤΕ και ένα Τεχνολόγο Ηλεκτρολόγο επίσης κατηγορίας ΤΕ στην Αρτας. Πληροφορίες: 26810 23001.
ΔΕΔΔΗΕ Kω
Μέσα στην εβδομάδα εκτιμάται ότι θα προκηρυχθεί ο διαγωνισμός του ΔΕΔΔΗΕ Κω για έξι εποχικές θέσεις στις ειδικότητες: ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Εναέριων - Υπόγειων Δικτύων (τέσσερις θέσεις) και ΔΕ Υπαλλήλων Γραφείου (δύο θέσεις). Μία θέση Ηλεκτροτεχνίτη αφορά το Υποπρακτορείο Νισύρου και οι υπόλοιπες πέντε τον ΔΕΔΔΗΕ Κω. Πληροφορίες: 22420 22215.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News