Dei Energy News

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΤΟΜΕΑ ΦΥΛΑΞΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΑΠΕΤΡΑΠΗ ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ ΧΑΛΚΟΥ

Για μία ακόμα φορά αποδείχθηκε στην πράξη η αποτελεσματικότητα της οργάνωσης και του προγραμματισμού που έχουν βάλει οι εργαζόμενοι του υποτομέα φύλαξης του ΛΚΔΜ αφού, με αυτόν ακριβώς τον προγραμματισμό, κατάφεραν να αποτρέψουν μία ακόμα απόπειρα κλοπής χαλκού. Αυτή τη φορά στο χώρο του Κυρίου Πεδίου και πιο συγκεκριμένα στο υλικοδρόμιό του.
Έχοντας εδώ και λίγο καιρό ενδείξεις στα χέρια τους ότι «κάτι δεν πάει καλά» στο συγκεκριμένο χώρο, οι εργαζόμενοι μετά από επανειλημμένους ελέγχους και έρευνες κατάφεραν, τελικώς, να «πιάσουν στα πράσα» δύο άνδρες αλλοδαπούς (Αλβανικής καταγωγής).
Κατά τη διάρκεια της δίωξής τους κατάφεραν να συλλάβουν τον έναν ενώ ο δεύτερος ετράπη σε φυγή και αναζητείται από την αστυνομία η οποία και εκλήθη  αμέσως από τους άνδρες της φύλαξης. Είναι χαρακτηριστικό το γεγονός ότι οι δύο δράστες προκειμένου να φθάσουν στον τελικό στόχο και να προβούν στην αξιόποινη πράξη, είχαν κρύψει στο χώρο πέριξ της ¨λείας¨ τους σύνεργα όπως κατσαβίδια, τανάλιες, πένσες κοκ.  
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποδίδει εύσημα στους συναδέλφους του υποτομέα φύλαξης, για το ήθος και τον αλτρουισμό που για μία ακόμα φορά με περίσσιο θάρρος απέδειξαν, επιτελώντας το έργο τους όχι μόνο για λογαριασμό της Επιχείρησης αλλά και του Ελληνικού λαού.
Δυστυχώς, αν και κάποια πράγματα έχουν βελτιωθεί, παραμένει σε εκκρεμότητα η λύση του θέματος που έχει να κάνει με την ενίσχυση του συγκεκριμένου τμήματος σε υλικοτεχνική υποδομή και φυσικά σε προσλήψεις -οι οποίες λείπουν στο σύνολο της επιχείρησης- προκειμένου το έργο της φύλαξης να επιτελείται  με ασφάλεια και ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News