Dei Energy News

Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Π.ΚΑΜΜΕΝΟΣ:«Έγκλημα κάθε προσπάθεια πώλησης δημόσιας επιχείρησης»

Met ANELL

ΚΑΜΜΕΝΟΣ:"Δεν πρόκειται να επιτρέψουμε και να νομιμοποιήσουμε αυτή την προσπάθεια μέσω της κατασυκοφάντησης, καταρχήν, των σωματείων με σκοπό την παράδοση της εθνικής περιουσίας...Κάθε συμφωνία ξεπουλήματος που θα κάνουν, θα είναι άκυρη»"

Συνάντηση ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ με τον Πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων 

  Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν τον πρόεδρο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για την απόφαση της κυβέρνησης να αποκρατικοποιηθεί η ΔΕΗ και να ιδιωτικοποιηθεί το Δίκτυο Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας εκφράζοντας την αντίθεσή τους στα σχέδια ιδιωτικοποίησης. Παράλληλα ζήτησαν τη στήριξη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ώστε να αποτραπεί η ιδιωτικοποίηση των δικτύων.

 Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πάνος Καμμένος έκανε την ακόλουθη δήλωση:
  «Συναντηθήκαμε σήμερα με το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ και κάναμε μια εκτενή συζήτηση για τις εξελίξεις που έρχονται μετά από την αλλαγή της στάσης της κυβέρνησης, όπου όπως έκανε και στις υπόλοιπες πολιτικές δεν διαφυλάσσει το δημόσιο χαρακτήρα ούτε της ΔΕΗ, ούτε των δικτύων. Εδώ πλέον, έχουμε μια ξεκάθαρη προσπάθεια ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και παράδοσης της εθνικής σημασίας διαχείρισης της ενέργειας. Την ίδια στιγμή, που ο Έλληνας καταναλωτής πληρώνει 77,93 ευρώ στη μεγαβατόρα, συγκεκριμένα συμφέροντα απολαμβάνουν την προνομιακή τιμή των 36,6 ευρώ.
 
Θέλω να στείλω ένα ξεκάθαρο μήνυμα, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν πρόκειται να επιτρέψουμε και να νομιμοποιήσουμε αυτή την προσπάθεια μέσω της κατασυκοφάντησης, καταρχήν, των σωματείων με σκοπό την παράδοση της εθνικής περιουσίας. Τα δίκτυα, για λόγους εθνικής ασφάλειας θα παραμείνουν δημόσια. Οποιαδήποτε ενέργεια της κυβέρνησης, κατ’ εντολή της τρόικας, είναι παράνομη και άκυρη. Αυτό είναι ένα μήνυμα προς εκείνους οι οποίοι θέλουν να κάνουν μπίζνες με τη δημόσια περιουσία.
 
Κάθε συμφωνία ξεπουλήματος που θα κάνουν, θα είναι άκυρη».
 


Ο πρόεδρος του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απευθυνόμενος στους εκπροσώπους των εργαζομένων του Ομίλου ΔΕΗ τόνισε την πλήρη αντίθεση του κόμματος του σε κάθε «εκχώρηση κρατικής επιχείρησης που διαχειρίζεται αγαθά όπως η ενέργεια ή οι φυσικοί πόροι» και χαρακτήρισε «έγκλημα κάθε προσπάθεια πώλησης δημόσιας επιχείρησης».
Στη συνάντηση συμμετείχε και η κα Ραχήλ Μακρή Βουλευτής Κοζάνης του κόμματος των Ανεξαρτητων Ελλήνων. 
 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News