Dei Energy News

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Στους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ" συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΕΗ

Οι “μεταγραφές” συνδικαλιστικών στελεχών, από άλλα κόμματα, στους Ανεξάρτητους Έλληνες συνεχίζονται. Mια από τις νέες προσθήκες, σε επίπεδο Δυτικής Μακεδονίας είναι ο Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Φλώρινας κ. Χρήστος Δεληγιώργης (και πρώην Πρόεδρος στο σωματείο του Ομίλου ΔΕΗ, ΛΥΓΚΗΣΤΙΣ) οποίος επισημοποίησε την απόφασή του αυτή έπειτα από συνάντηση που είχε με τον Πάνο Καμμένο στην Αθήνα . Όπως δηλώνουν στο kozan.gr επιτελικά στελέχη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, υπάρχουν στα σκαριά ακόμη πολλά νέα πρόσωπα, κυρίως από το χώρο της ΝΔ τα οποία πολύ σύντομα θα ενσωματωθούν στο κόμμα και θα ενισχύσουν τη δυναμική του στην περιοχή.
 

1 σχόλιο:

  1. Γιάννενα: Υπερδιπλασιασμός των ταξικών δυνάμεων στις εκλογές του Συνδικάτου Οικοδόμων
    Δημοσίευση: Κυρ, 24/11/2013 - 10:11

    Βήμα μπροστά στην πάλη για την οργάνωση σε ταξική κατεύθυνση του κλάδου των κατασκευών σε όλη την Ήπειρο, αποτελούν τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών του συνδικάτου οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων νομού Ιωαννίνων. Με κεντρικό σύνθημα «Κανένας Μόνος - ένας για όλους και όλοι για έναν», οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ έδωσαν τη μάχη για τη μαζικοποίηση του συνδικάτου. Με τις εκατοντάδες νέες αιτήσεις από εργάτες του κλάδου, δόθηκε η υπόσχεση κάθε γειτονιά, κάθε χώρος δουλειάς, να αποτελέσει το επόμενο διάστημα πυρήνα ανασύνταξης του κλάδου και όλης της εργατικής τάξης του Νομού, κόντρα στην ανεργία και τη φτώχεια που μαστίζει τις χιλιάδες λαϊκές οικογένειες των οικοδόμων. Νέοι και μετανάστες αγκάλιασαν μαζικά το συνδικάτο τους, προσήλθαν μαζικά στις αρχαιρεσίες, που ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 23 Νοέμβρη, υπερδιπλασιάζοντας τη συμμετοχή σε σύγκριση με τις προηγούμενες αρχαιρεσίες (2010).

    Συγκεκριμένα, ψήφισαν 979 από 493 (+98,5%) και βρέθηκαν 4 άκυρα ψηφοδέλτια. Η «Ένωση Οικοδόμων», το ψηφοδέλτιο που στήριξαν οι δυνάμεις του ΠΑΜΕ, έλαβε 888 (90,7%) από 388 (78,7%) καταγράφοντας αύξηση 500 ψήφων (+129%) και εκλέγει 10 από 9 έδρες στο ΔΣ του Συνδικάτου, 9 από 4 αντιπροσώπους στην Ομοσπονδία και 19 από 8 αντιπροσώπους στο Εργατικό Κέντρο Ιωαννίνων (ΕΚΙ). Η ΠΑΣΚΕ έλαβε 25 (2,6%) από 43 (8,7%) μεταμφιεσμένη σε «Ανεξάρτητη Κίνηση Οικοδόμων» και έχασε τον αντιπρόσωπό της σε ΔΣ, ομοσπονδία και ΕΚΙ. Η «Πρωτοβουλία Οικοδόμων» (ΝΑΡ-ΑΝΤΑΡΣΥΑ) έλαβε 18 (1,8%) από 23 ψήφους (4,6%) χωρίς καμία εκπροσώπηση. Τέλος, η «Ταξική Πορεία» (ΚΚΕ Μ-Λ) έλαβε 44 (4,5%) από 39 ψήφους (7,9%) εκλέγοντας ένα αντιπρόσωπο σε ΔΣ, Ομοσπονδία και ΕΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News