Dei Energy News

Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

Πάνος Καμμένος: Πατριωτικό δημοκρατικό τόξο για τη διακυβέρνηση της χώρας



Πατριωτικό δημοκρατικό τόξο για τη διακυβέρνηση της χώρας, ζήτησε ο Πάνος Καμμένος, μιλώντας στην Εθνική Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων που αποτελεί και την έναρξη των διαδικασιών για το 1ο Συνέδριο.

Όπως τόνισε, ο πατριωτισμός είναι η ιδεολογική πλατφόρμα και κοινή συνείδηση και η ανάδειξη ενός πατριωτικού δημοκρατικού τόξου είναι αυτή που θα σώσει την πατρίδα από την καταστροφή και την κοινωνία από τη φιλελεύθερη λαίλαπα.


Απευθυνόμενος στα μέλη της Συνδιάσκεψης, ο κ. Καμμένος είπε ότι έφτασε η ώρα να αναλάβουν τα ηνία της χώρας και να ανατρέψουν την έκτακτη κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι Έλληνες.


Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ότι στις διαδικασίες του συνεδρίου θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά η «άμεση δημοκρατία» και πρόσθεσε ότι όλα τα όργανα του κόμματος θα εκλέγονται από τον λαό ενώ η βάση θα αποφασίσει το πώς θα διοικείται το κόμμα.


Το μόνο αδιαπραγμάτευτο πράγμα, σύμφωνα με τον Πάνο Καμμένο, είναι η Ιδρυτική Διακήρυξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων και κάλεσε σε συστράτευση όλους τους δημοκρατικούς Έλληνες.


Αναφερόμενος στην πολιτική κατάσταση, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι η υπαγωγή της χώρας στο Μνημόνιο ήταν καθοριστικό γεγονός ενώ για το μεταπολιτευτικό μοντέλο είπε πως απέτυχε.


Στη συνέχεια αναφέρθηκε στις αδυναμίες που έχουν η ελληνική οικονομία και πολιτική σκηνή, οι οποίες, σε συνδυασμό με την κρίση, χειροτέρεψαν την κατάσταση ωστόσο υπογράμμισε ότι υπήρξε σχέδιο υπαγωγής της Ελλάδας στο Μνημόνιο στα πλαίσια «του σχεδιασμού καθυπόταξης λαών με ισχυρή ταυτότητα».


«Διάλεξαν λάθος πειραματόζωο, χρησιμοποίησαν ως μέσο τον έλεγχο του χρέους, οι αιτίες υπαγωγής της χώρας στο Μνημόνιο και οι ντόπιοι συνεργάτες που, ως δοσίλογοι και προδότες, οδήγησαν σε αυτό, να ερευνηθούν ενδελεχώς και οι υπεύθυνοι να πάνε εκεί που πάνε οι προδότες, το χρωστάμε στους εξαθλιωμένους συμπατριώτες μας, σε αυτούς που αυτοκτόνησαν γιατί δεν άντεξαν, στους 1.800.000 ανέργους, στους γονείς μας και στα ιερά κόκκαλα των Ελλήνων», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.


Ακόμα είπε ότι αποτελεί στοίχημα για τους Ανεξάρτητους Έλληνες η μετατροπή της «εθνικής αντιπρότασής» τους σε «εθνική πρόταση», που σημαίνει μια λύση «εθνική και όχι μνημονιακή».


Η εδαφική ακεραιότητα, συνέχισε, απειλείται, το Σύνταγμα έχει καταλυθεί, κάποιοι διαπραγματεύονται το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, ιταμές προκλήσεις στη Μακεδονία, το Αιγαίο και τη Θράκη μένουν αναπάντητες ενώ κάποιοι σχεδιάζουν και Ειδικές Οικονομικές Ζώνες στη Θράκη. «Είμαστε το τείχος και η αντίσταση», συμπλήρωσε.


Από την πλευρά του ο βουλευτής Νότης Μαριάς ανέφερε ότι το πατριωτικό δημοκρατικό τόξο που θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας θα προχωρήσει σε λογιστικό έλεγχο του δημοσίου χρέους και στη συνέχεια στη διαγραφή του επονείδιστου χρέους, στην κρατικοποίηση της Τράπεζας της Ελλάδος, στην κατάργηση των Μνημονίων και των εφαρμοστικών νόμων, στη διεκδίκηση των γερμανικών αποζημιώσεων, στην ανακήρυξη ΑΟΖ και στην τιμωρία όσων παραβίασαν το Σύνταγμα και τους νόμους με τα μνημόνια.


Στη Συνδιάσκεψη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, χαιρετισμό απεύθυνε και ο Γιάννης Δημαράς εκ μέρους του συνεργαζόμενου «Αρματος Πολιτών» επισημαίνοντας ότι κάποιοι επιθυμούν να διαλύσουν και να εξαγοράσουν την Ελλάδα, αλλά «αυτό δεν θα γίνει ποτέ, όσο μας δίνετε την δύναμη και είμαστε εδώ»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News