Dei Energy News

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

Π. ΚΑΜΜΕΝΟΣ: "Είμαστε οι εγγυητές στην προστασία του δημοσίου πλούτου που σήμερα ξεπουλιέται"

"Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. 
Μας βρήκαν στα ειρηνοδικεία, θα μας βρουν στις γειτονιές, θα μας βρουν και μπροστά στα σπίτια που πάνε να δημεύσουν."

«Είμαστε εδώ.

Σε λίγο ολοκληρώνεται το 2ο Συνέδριο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. 

Εδώ γεννήθηκε η εθνική, πατριωτική και δημοκρατική συμμαχία. Εδώ γεννήθηκε το αύριο της Ελλάδος. Εδώ βρεθήκαμε άνθρωποι που δεν συναντιόμασταν μέχρι χθες, ούτε συνομιλούσαμε. Βρεθήκαμε μαζί και θα είμαστε μαζί και αύριο και μεθαύριο, μέχρι να επαναφέρουμε την εθνική κυριαρχία της χώρας, μέχρι να επαναφέρουμε τη λαϊκή κυριαρχία της πατρίδας μας, μέχρι να επαναφέρουμε τη Δημοκρατία και την εφαρμογή του Συντάγματος. 

Τα δεκαετία του 1930, στις φυλακές της Ιταλίας ήταν ένας διανοητής της αριστεράς, ο Αντόνιο Γκράμσι. Στο ημερολόγιο φυλακής έγραψε: «το νέο πάει να γεννηθεί, το παλιό αρνείται να πεθάνει. Είναι η ώρα των τεράτων». Είναι η ώρα των τεράτων και σε αυτή την ώρα, είμαστε εμείς το νέο το οποίο
γεννιέται. 



Οι ξένοι πάντα όταν ήθελαν να χτυπήσουν την πατρίδα μας χρησιμοποιούσαν ένα μέσο, τον εθνικό διχασμό. Τον εθνικό διχασμό, που οδήγησε μετά τη νίκη του Γοργοποτάμου στον εμφύλιο πόλεμο στην Ελλάδα, χωρίζοντας τους Έλληνες σε καλούς και κακούς. Χώρισαν τις οικογένειες, έσφαξε ο αδελφός τον αδελφό και επέβαλαν τη δική τους εξουσία. Η νέα τάξη πραγμάτων χρησιμοποίησε πάλι τον εθνικό διχασμό, προκειμένου να φέρει την Ελλάδα σε αντιπαράθεση. Το είπαν πιο ευγενικά, η θεωρία των δύο άκρων. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δημιούργησαν και προέβαλαν το νεοναζιστικό σχηματισμό της Χρυσής Αυγής. Εκεί μέσα εγκλώβισαν οργισμένους πολίτες που εξαθλίωσαν οι ίδιοι.



Χθες το βράδυ, συναντήθηκα με τον Γάλλο πρόεδρο του Debout la FranceΝικολά Ντιπόν - Ενιάν που μας έκανε την τιμή να μιλήσει στο Συνέδριό μας και με τον οποίο συνδιαμορφώνουμε την Ευρώπη του Νότου. Την ώρα που τελείωνε το δείπνο μου λέει: «Ξέρεις μου κάνει εντύπωση, ήταν χθες στο συνέδριο η δημοσιογράφος του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων, η οποία έστειλε εκτενές ρεπορτάζ για το Συνέδριο και για αυτά που είπαμε. Μίλησα με το Διευθυντή του Πρακτορείου στη Γαλλία, αλλά δεν έχει αναρτηθεί ακόμα η είδηση». Είναι 4 και10 το απόγευμα και η είδηση δεν έχει αναρτηθεί ακόμα και δεν θα αναρτηθεί, γιατί αυτό που προσπαθούν να περάσουν είναι ένα άλλο μήνυμα.



Διαβάστε τις σημερινές εφημερίδες. Δεν παρουσίασε κανείς, παρότι οι δημοσιογράφοι - και τους ευχαριστώ για την παρουσία τους εδώ - έδωσαν εκτενές ρεπορτάζ, ότι εδώ χθες και σήμερα μίλησαν 21 κινήματα πολιτών από διαφορετικούς χώρους. Ενώθηκαν δυνάμεις, δόθηκαν υποσχέσεις ότι θα παλέψουμε μαζί. Αλλά ο τίτλος που έβαζαν στα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων εκείνοι που κατευθύνουν την κοινή γνώμη και την προπαγάνδα ήταν «διαλύονται».



Ο τίτλος που πρέπει να μπει είναι «Θα σας διαλύσουμε». Το υπόσχομαι. Θα τους διαλύσουμε. Ας γράφουν ό,τι θέλουν, ας περνούν ότι θέλουν, ας ρίχνουν μαχαιριές, αντέχουμε πολύ παραπάνω, γιατί οι ιδέες είναι σαν τα καρφιά, όσο τα χτυπάς στον τοίχο τόσο πιο βαθιά μπαίνουν. 



Μας προκαλούν. Τους απαντάμε: θα σας τσακίσουμε, θα δώσετε πίσω την Ελλάδα στους Έλληνες. Θα φέρουμε πίσω την αξιοπρέπεια στην ελληνική οικογένεια. Δεν σας φοβόμαστε, εξαγοράστε όσους θέλετε. Δεν περνούν τα λεφτά σας στην ελληνική ψυχή. Απειλείστε όσο θέλετε. Σας γράφουμε στα παλιά μας τα παπούτσια. Συνεχίστε να πετάτε λάσπη, εμείς έχουμε Ελλάδα μέσα μας, έχουμε Αιγαίο, έχουμε Θράκη, έχουμε Κύπρο. 



Από αυτή την αίθουσα σε όλη την επικράτεια, από το Καστελόριζο μέχρι τους Οθωνούς και την Ερεικούσα, από τη Θράκη μας, από την Αλεξανδρούπολη και τον Έβρο μέχρι την τελευταία εσχατιά της Ελλάδος, μέχρι την ελληνική Κύπρο, αλλά και τους Έλληνες της ομογένειας στην Ευρώπη, στην Αυστραλία, στην Αμερική, η φωνή της συμμαχίας των πατριωτικών και δημοκρατικών δυνάμεων θα περάσει μέσα από έναν ανένδοτο αγώνα που ξεκινάμε. Θα έχει τέλος ο αγώνας αυτός, όταν φύγουν οι κατακτητές και οι υπάλληλοί τους, όταν τιμωρηθούν αυτοί που πρόδωσαν την πατρίδα μας.



Δεν υπάρχουν διλήμματα, τα γαλόνια τα δίνουν επάνω στον αγώνα. Γαλόνια δεν έχει κανείς μας στους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, ούτε εγώ, ούτε κανείς. Είμαστε όλοι απλοί στρατιώτες για την απελευθέρωση της πατρίδας. Ο αγώνας που δίνουμε και θα δώσουμε δεν είναι αγώνας πολιτικής επιβίωσης, είναι εθνικοαπελευθερωτικός αγώνας. Είναι αγώνας για να πάρουμε πίσω την Ελλάδα που διέλυσαν. Σε αυτόν τον αγώνα λοιπόν χωράνε όλοι. 



Άκουσα τις εισηγήσεις και θα σεβαστώ όλες τις αποφάσεις του Συνεδρίου. Σας λέω όμως ξεκάθαρα, ότι ένα πρέπει να κάνουμε: στρίψτε την πλάτη προς τα μέσα και κοιτάξτε όλοι προς τα έξω. Από τον αγώνα θα βγουν οι καλύτεροι, οι δυνατότεροι και εκεί θα κάνουμε συμμαχία με τον ελληνικό λαό. Ο ελληνικός λαός είναι ο σύμμαχός μας, ο ελληνικός λαός είναι η δύναμή μας, η λαϊκή κυριαρχία είναι αυτή που θα επαναφέρουμε στον τόπο. 



Θα δείτε, όπως καταφέραμε τον Μάιο του 2012 να πάρουμε το 11%, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα είμαστε το αγκάθι σε οποιονδήποτε πάει να σφετεριστεί τα δίκαια της πατρίδας. Θα υπερασπιστούμε την «κόκκινη γραμμή» που δεν βγήκε ποτέ και αυτό αφορά όλους όσοι μιλούν για συνεργασίες. Εμείς πατερίτσα ούτε ήμασταν, ούτε είμαστε, ούτε θα γίνουμε ποτέ κανενός. Εμείς έχουμε τις δικές μας αρχές, τις δικές μας αξίες, τις δικές μας προτάσεις και δεν διαπραγματευόμαστε τα όσια και τα ιερά της Ελλάδος. 



Παράλληλα, δεν θα φοβηθούμε να συνεργαστούμε με όλες τις Ελληνίδες και όλους τους Έλληνες, για να ανατρέψουμε το ξένο καθεστώς που αυτή τη στιγμή το υπηρετούν, εκείνοι, που στην καλύτερη περίπτωση έχουν ως αντάλλαγμα την καρέκλα και στη χειρότερη περίπτωση τους κρατούν από τα βρώμικα λεφτά που τους μοίρασαν στο παρελθόν από τον δημόσιο πλούτο των Ελλήνων. 



Είμαστε οι εγγυητές στην προστασία του δημοσίου πλούτου που σήμερα ξεπουλιέται. Στην προστασία της ιδιωτικής περιουσίας της Ελληνίδας και του Έλληνα που κατάσχεται από την εφορία και τους τραπεζίτες. Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Μας βρήκαν στα ειρηνοδικεία, θα μας βρουν στις γειτονιές, θα μας βρουν και μπροστά στα σπίτια που πάνε να δημεύσουν. 



Δεν διαπραγματευόμαστε ούτε την πατρίδα μας, αλλά ούτε τους συμπατριώτες μας. Δυόμισι εκατομμύρια Έλληνες στα όρια της φυλακής από την εφορία σημαίνει δυόμισι εκατομμύρια σκλαβωμένες οικογένειες. Να τοξεχάσουν. Δεν πρόκειται οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να ψηφίσουν εκβιαζόμενοι. 



Γέλασαν μια φορά τους συνταξιούχους, λέγοντάς τους τον Ιούνιο του 2012 ότι αν δεν ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία δεν θα πάρουμε τη δόση και δεν θα πάρουμε τους μισθούς και τις συντάξεις. Τώρα τους εξαθλιώνουν, δέκα ευρώ για κάθε χρόνο εργασίας, οι μισθοί έχουν πέσει πλέον κάτω από τα όρια της επιβίωσης.



Υπάρχει ελπίδα και η ελπίδα είναι η κυβερνητική πρόταση η δική μας, αλλά κυρίως υπάρχει ο αγώνας για την επαναπόκτηση του μεγαλύτερου αγαθού που είναι η Δημοκρατία, που είναι το Σύνταγμα. 



Άκουσα πολλές προτάσεις που κάνατε, άλλες προτάσεις έχουν να κάνουν με τους βουλευτές που θα πρέπει να χάνουν την έδρα τους παραιτούμενοι από την αρχή, όλες αυτές οι προτάσεις περιλαμβάνονται στην αλλαγή του Συντάγματος.



Εμείς λοιπόν, από εδώ, λέμε «όχι» στην αναθεώρηση του Συντάγματος.Συντακτική Βουλή, Συντακτική Εθνοσυνέλευση τώρα. Τα προνόμια τελείωσαν.



Θα δείτε ότι από σήμερα μέχρι τα τέλη Μαρτίου που θα είναι οι εκλογές, γιατί δεν πρόκειται ούτε ένας να ψηφίσει από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ούτε ένας. Μέχρι τα τέλη Μαρτίου που θα είναι οι εκλογές, σας ζητώ να πολεμήσετε με τα θηρία, με τα τέρατα. Βγείτε στις γειτονιές, πάμε μαζί, εγώ δεν πρόκειται να καθίσω σπίτι μου. Πάμε μαζί στους δρόμους, στα σχολεία, στους τόπους δουλειάς, στα χωριά, στις πόλεις, πάμε να συναντήσουμε τις Ελληνίδες και τους Έλληνες και να τους πούμε, υπάρχει ελπίδα. 



Η απελευθέρωση της πατρίδας είναι κοντά. Η τιμωρία εκείνων που πρόδωσαν την Ελλάδα είναι και αυτή κοντά. Η αξιοπρέπεια των Ελλήνων είναι για εμάς όχι απλώς υπόσχεση, αλλά όρκος. 



Για αυτά όλα τα οποία λέγονται από διαφόρους για να δικαιολογήσουν τηστάση τους σας λέω ξεκάθαρα: Ευαγγέλιό μας, όπως είπε ο Παναγιώτης Σγουρίδης, είναι η Ιδρυτική μας Διακήρυξη, η οποία δεν παραβιάστηκε ούτε πρόκειται να παραβιαστεί ποτέ από κανέναν, γιατί η Ιδρυτική Διακήρυξη περιλαμβάνει ακριβώς όλα αυτά που υπογράψαμε με τον ελληνικό λαό. 



Οι αποφάσεις του Συνεδρίου έχουν να κάνουν κυριότερα με τις εισηγήσεις που έγιναν την πρώτη ημέρα από τους εισηγητές συναδέλφους βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, όπου αυτό που κάνουν είναι να θωρακίζουν την Ιδρυτική Διακήρυξη με έναν ιδεολογικό μανδύα και κείμενο πολύ ισχυρό. 



Μαζί με το πρόγραμμά μας, το οποίο είναι αναρτημένο στο διαδίκτυο και παράλληλα με τις θέσεις και τις προτάσεις μας για κάθε θέμα που αφορά τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, θα αποτελέσουν το οπλοστάσιο για τη μεγάλη μάχη που θα δώσουμε.



Όσοι αντέξουν. Όσοι δεν αντέξουν, ας κατέβουν τώρα από το καράβι. Κάθε φορά που κάποιος δεν άντεχε έρχονταν άλλοι 100, άλλοι 1000, άλλοι 100.000. Σας θέλουμε όλους μαζί, αλλά μπορούμε και μόνοι μας.



ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ.



ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ.



ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.



Σας ευχαριστώ πολύ που ήρθατε.



Θέλω να ευχαριστήσω τη Νεολαία των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.



Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εργαζόμενους στο Κίνημα και τους εθελοντές.



Να συγχαρώ και να ευχαριστήσω την Οργανωτική Επιτροπή του Συνεδρίου και πρώτα τον Παναγιώτη Σγουρίδη και ιδιαίτερα τον Δαμιανό Βασιλειάδη,γιατί προσέγγισε τα κινήματα, τον Γενικό Διευθυντή του Κινήματος, τα στελέχη μας, τους πολιτευτές μας και πρώτα από όλα την Κοινοβουλευτική Ομάδα που έδωσε και θα δώσει τη μεγάλη μάχη.



Θα τους τσακίσουμε, πάμε δυνατά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News