Συναγερμός έχει σημάνει στην Κρατική Ασφάλεια μετά τον πυροβολισμό που δέχτηκε γνωστός δικηγόρος έξω από το σπίτι του στην Πεντέλη. 
Το σκηνικό της επίθεσης και ιδιαίτερα ο άσκοπος πυροβολισμός από τους «αγνώστους», οι οποίοι είχαν ολοκληρώσει τη ληστεία, αλλάζουν τον προσανατολισμό των ερευνών. 
Στην Κρατική Ασφάλεια σήμανε συναγερμός όταν πληροφορήθηκαν για τις σημαντικές υποθέσεις που o εν λόγω δικηγόρος χειρίζεται τα τελευταία χρόνια. 

Είναι αντίδικος με την ιδιότητα του εκπροσώπου του ΔΕΣΜΗΕ με τις δύο ιδιωτικές εταιρείες Hellas Power και Energa, που φέσωσαν το Δημόσιο με εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ.

Μάλιστα, είναι γνώστης της διαδρομής που ακολούθησαν οι δύο
εταιρείες, καθώς και των τεχνασμάτων, με τις αλλεπάλληλες αλλαγές τόσο σε επίπεδο μετόχων όσο και διοικήσεων, που είχαν τελικό στόχο να εξαφανίσουν τα ίχνη του εγκλήματος και να φορτώσουν την ευθύνη σε ανύπαρκτους Ρώσους επενδυτές. 

Για την ιστορία και μόνο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο επιχειρηματίας Βασίλης Μηλιώνης συνεργάστηκε για αρκετό διάστημα με τον γιο του μικρομετόχου του ΟΠΑΠ, Γιώργο Μελισσανίδη. Οι δύο μάλιστα είχαν προχωρήσει στη δημιουργία της εταιρείας με την επωνυμία Aegean Power.

Η έρευνα που πραγματοποίησε ο γνωστός δικηγόρος προκειμένου να προστατεύσει τα συμφέροντα του ελληνικού Δημοσίου ενόχλησε το σύστημα των συμφερόντων που διαπλέκονται με τις δύο εταιρείες. 
Αλλωστε, οι σχέσεις τους με την οργανωμένη μαφία και ιδιαίτερα με τη ρωσική είναι ιδιαίτερα στενές, φτάνοντας σε σημείο να γίνουν εταιρικές, με τη μεταβίβαση της Hellas Power σε… επενδυτές από τη Μόσχα. Αυτά για σήμερα. Το ρεπορτάζ συνεχίζεται…

 http://parapolitika.gr/