Dei Energy News

Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ένωση: Σε χαβούζα τοξικών αποβλήτων όλης της χώρας μετατρέπει το ΥΠΕΚΑ την Δυτική Μακεδονία

enosi
Τα επικίνδυνα τοξικά απόβλητα από βιομηχανικές και στρατιωτικές εγκαταστάσεις όλης της χώρας, θέλει το ΥΠΕΚΑ να τα μεταφέρει στην Δυτική Μακεδονία και να τα θάψει  στον χώρο της ΔΕΗ (Ορυχείο Καρδιάς).
Είναι ανεπίτρεπτο, τέτοιου είδος « πρωτοβουλίες» να παίρνονται ερήμην των τοπικών κοινωνιών και των θεσμικών φορέων που έχουν την ευθύνη της περιοχής.
Εάν θέλουν αυτοί που αποφασίζουν «για εμάς, χωρίς εμάς»,για τέτοιου είδους φιλοξενίες, επειδή στην περιοχή μας είμαστε «ευγενικοί», θα τους τα επιστρέψουμε να τα διαχειριστούν οι ίδιοι στην γειτονιά τους και  στα σπίτια τους.
Θα πρέπει επίσης  να γνωρίζουν οι «εφευρέτες» ότι, η Δυτική Μακεδονία για περισσότερα από 60 χρόνια παράγει από τα σπλάχνα της το αγαθό που λέγετε ΕΝΕΡΓΕΙΑ, που έδωσε και δίνει τα ΦΩΤΑ σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ, αλλά ήταν και είναι ο βασικός μοχλός της Ανάπτυξης και της Οικονομίας και χρήζει τον ΑΝΑΛΟΓΟ ΣΕΒΑΣΜΟ!
Αντί λοιπόν να προσπαθήσετε να  ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΤΕ αυτή την περιοχή, εσείς με αποφάσεις που θυμίζουν άλλες εποχές κύριοι της κυβέρνησης την υποβαθμίζετε ακόμη περισσότερο.
Πρέπει να γνωρίζετε όμως πολύ καλά ότι, οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας, δεν είναι πολίτες  Β΄ ΔΙΑΛΟΓΗΣ  και σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτούν να γίνουν η περιοχή τους, ΧΑΒΟΥΖΑ της Χώρας.
Απαιτούμε, από τους κοινοβουλευτικούς μας  εκπροσώπους, της συμπολίτευσης αλλά και της αντιπολίτευσης, να αναλάβουν τις ΕΥΘΥΝΕΣ που τους ΑΝΑΛΟΓΟΥΝ!
Καλούμε την Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β΄ βαθμού, όλους τους θεσμικούς φορείς  αλλά και τους πολίτες να ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ.
Πρέπει να γνωρίζουν όλοι αυτοί, που δεν ΣΕΒΟΝΤΑΙ την περιοχή και τους πολίτες, ότι οι αντιδράσεις μας θα είναι ανάλογες με την Κερατέα.
Εάν δεν θέλουν να κάνουν  μία Νέα Κερατέα  την Δυτική Μακεδονία, τότε πρέπει  να πάρουν πίσω αυτή την απόφαση.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ Η ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΧΑΒΟΥΖΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.
ΟΣΟΙ ΑΠΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News