Dei Energy News

Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΝΟΠ:Συνάντηση με το Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ

Met PASOK

Με τον Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη συναντήθηκε σήμερα το προεδρείο της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν τη διαφωνία τους για την απόφαση της κυβέρνησης να πουλήσει το Δίκτυο Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΑΔΜΗΕ) και παρουσίασαν τους λόγους που επιβάλλουν την παραμονή του ΑΔΜΗΕ υπό δημόσιο έλεγχο.
                                 ΠΑΣΟΚ
Την εκτίμηση ότι «η χώρα χρειάζεται ένα σταθερό και μακροπρόθεσμο ενεργειακό σχεδιασμό» εξέφρασε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης κατά τη συνάντηση που είχε με την αντιπροσωπεία της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων παρουσίασαν τις θέσεις της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την προστασία του κοινωνικού αγαθού της ηλεκτρικής ενέργειας και αναφέρθηκαν αναλυτικά στους λόγους που επιβάλλουν την παραμονή του ΑΔΜΗΕ υπό δημόσιο έλεγχο.
Από την πλευρά του ο κ. Ανδρουλάκης υποστήριξε ότι αυτό που χρειάζεται η χώρα είναι σταθερός και μακροπρόθεσμος ενεργειακός σχεδιασμός, ο οποίος προϋποθέτει διάλογο και συνεννόηση.
«Πρέπει να είναι αποκομμένος από αγκυλώσεις και στερεότυπα εκατέρωθεν, να συνδέεται με το μέλλον της χώρας έχοντας ως μοναδική επιδίωξη το δημόσιο συμφέρον», σημείωσε ο Γραμματέας της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΠΑΣΟΚ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News