Dei Energy News

Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

"ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΦΩΤΟΠΟΥΛΕ"

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ με ανακοίνωση από το "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΕΝΩΤΙΚΟ
ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ /ΕΔΟΠ/ΔΕΗ"

- Κατεβάζεις ψηφοδέλτιο στην ΕΔΟΠ με υποψήφιους δεξιούς, αποσπασμένους στους μνημονιακούς υπουργούς

Γιατί για  σένα ισχύει «πόλεμος είναι η φυγή από τα προβλήματα της ειρήνης».
ü Κήρυξες πόλεμο στους συντρόφους σου που σε υπηρέτησαν χρόνια και σε ανέδειξαν στο Ανώτατο σκαλί του βάθρου. Ισχύει για σένα «ουδείς ασφαλέστερος εχθρός από τον ευεργετηθέντα αχάριστο».
ü  Κήρυξες πόλεμο και διέλυσες την ΓΕΝΟΠ και παρέδωσες την ΕΤΕ στην ΔΑΚΕ.
ü  Κηρύττεις πόλεμο στην ΕΔΟΠ για να την παραδώσεις και αυτή στην ΔΑΚΕ.
ü Κατεβάζεις ψηφοδέλτιο στην ΕΔΟΠ με υποψήφιους δεξιούς, αποσπασμένους στους μνημονιακούς υπουργούς, ενώ ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου ΕΑΜΕ, ήταν συνοδός του Μπαράτση στα δικαστήρια της Ευελπίδων, ο οποίος ήταν μάρτυρας κατηγορίας κατά της ΓΕΝΟΠ, προκειμένου να χαρακτηριστεί  παράνομη και καταχρηστική η απεργία μας το 2010.
Τελικά ποια ιδεώδη έχεις, τι υπηρετείς, μήπως είσαι κατ΄επίφαση αριστερός ή καλύτερα ψευτοαριστερός, γιατί οι πράξεις σου άλλα δείχνουν!!! Γιατί συμφώνησες στην τριχοτόμιση της ΔΕΗ;
Τώρα που ιδιωτικοποιείται η ΔΕΗ
Γυρίζεις την πλάτη στους συναδέλφους και έτρεξες να καταλάβεις την  θέση του μέλους στο Δ.Σ. της ΔΕΗ, αντί να καθίσεις να αγωνιστείς κατά τις ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ τώρα και της δημιουργίας της μικρής ΔΕΗ αύριο. Εαυτούλη αριστερέ!!! 
Ως ένας οπορτουνιστής καταλαμβάνεις την μία μετά την άλλη θέση εξουσίας: α) Δ.Σ. ΓΕΝΟΠ β) Δ.Σ. ΔΕΗ γ) Δ.Σ. ΓΣΕΕ, ενώ θέλεις τώρα μερίδιο από την ΕΔΟΠ. Δεν νομίζω να πιστεύεις ακόμη ότι είσαι αριστερός.
Αν ισχύει αυτό, τότε στην πρώτη Σ.Σ.Ε. που υπέγραψες ως πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, γιατί δεν σεβάστηκες την πρόταση της ΕΔΟΠ, συμφωνούσε και η Διοίκηση της ΔΕΗ, να ανοίξουν τα μισθολογικά κλιμάκια για τους συναδέλφους ΓΥ σύμφωνα με τα τυπικά τους προσόντα; Μήπως επειδή ήταν διοικητικοί; Που πήγε η αριστεροφροσύνη σου τότε;

Για να τελειώνουμε πρώην πάλαι πότε σύντροφε Φωτόπουλε. Ο αριστερός δεν βάζει ποτέ τον εαυτό του πρώτα, αλλά τους άλλους,, είναι σεμνός, ταπεινός, έχει αρχές,  ενώ δεν καταλαμβάνεται από στοιχεία μισαλλοδοξίας, διχασμού και διάσπασης στην ενότητα του Σ.Κ. αλλά και της βάσης των εργαζομένων. Δεν έχει έπαρση, δεν έχει το αίσθημα της αυτοπροβολής, δεν προβάλλεται και αποβάλλει τον ναρκισσισμό από μέσα του. Εσύ ως αριστερός θέλεις να προκαλείς με τον αναρχοσυνδικαλσιμό σου και να είσαι στα φώτα της επικαιρότητας, στοχοποιώντας όλους τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ.
Αυτά τα ξέρουν όλα τα αριστερά κόμματα, γι’αυτό θα είσαι πάντα έξω από την πόρτα!!!
Αφιέρωση :«Μεγάλα μυαλά συζητούν για ιδέες, μεσαία μυαλά συζητούν για γεγονότα, μικρά μυαλά συζητούν για ανθρώπους», η τελευταία περίπτωση όλη δική σου. Καλό ταξίδι στο δρόμο της μοναξιάς. 



Υ.Γ. Ποιον κατηγορείς για δοσίλογους στο Ζερβό. Κοίταξε τον εαυτό σου στον καθρέπτη. Σάββατο και Κυριακή μόνος σου συναντιόσουν με τον Ζερβό στο γραφείο του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News