Dei Energy News

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κάλεσμα του “Σπάρτακου” για μαζική συμμετοχή στο συλλαλητήριο της Έδεσσας

spartakosΑπό την πόλη της Έδεσσας πρόκειται να αποσταλεί το επόμενο ηχηρό μήνυμα συνδικάτων, θεσμικών φορέων και τοπικών κοινωνιών ενάντια στη πώληση της ΔΕΗ καθώς την Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014 και ώρα 8.30 το βράδυ πρόκειται να πραγματοποιηθεί ένα ακόμα Συλλαλητήριο που (μετά από αυτό της Πτολεμαΐδας) αναμένεται να ταράξει ακόμα περισσότερο τον σχεδιασμό Κυβέρνησης – Τρόικας για το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με τα συνδικαλιστικά του στελέχη στο.. συγκρότημα Άγρα – Εδεσσαίου, όπως σε κάθε προηγούμενο σχεδιασμό έτσι και τώρα, σε αυτόν που γίνεται μεταξύ Δήμου και φορέων, συμμετέχει ουσιαστικά για την συντονισμένη και αποτελεσματικότερη οργάνωση του αγώνα- ενόψει της κατάθεσης του Σχεδίου Νόμου στη Βουλή.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καλεί σε ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ και στο Συλλαλητήριο της Έδεσσας, για να αποδείξουμε ότι την πρόθεσή τους να υλοποιήσουν τον καταστροφικό σχεδιασμό τους, θα την αναχαιτίσει η αδιαπραγμάτευτη απαίτησή  μας η ΔΕΗ να παραμείνει σε δημόσιο έλεγχο διασφαλίζοντας φθηνό ρεύμα για τους καταναλωτές και αναπτυξιακή προοπτική για την επιχείρηση και τις τοπικές κοινωνίες.
 
ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΜΑΣ ΣΤΑ ΙΔΩΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ
 
Η ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ & ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ & ΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΤΙΝΑΞΗ ΣΤΑ ΥΨΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
 
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΩΧΡΙΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΜΑΣ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ
 
ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΥΨΩΣΕΙ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ
 
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΔΙΑΤΡΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΣΤΗ ΕΔΕΣΣΑ (ΠΛΑΤΕΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ)
ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ  30.6.2014
ΩΡΑ 8.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News