Dei Energy News

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΑΣΣΕ/ΔΕΗ: ΕΘΝΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ

 ΕΓΚΛΗΜΑ η πώληση της Μικρής ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ
Όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ που αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ
 
Η χειρότερη κυβέρνηση στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους, χειρότερη και από αυτήν του Τσολάκογλου που τον διόρισαν οι Γερμανοί κατακτητές. Παραδίδουν ανερυθρίαστα τον δημόσιο πλούτο στους Έλληνες και ξένους κερδοσκόπους βάζοντας σε .. περιπέτεια την ηλεκτροδότηση της χώρας μας.
Η αθλιότητα της κυβέρνησης της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ ήταν αρκετή για να κάνουν πράξη το χειρότερο έγκλημα το οποίο θέλουν να κρύψουν περιτυλίγοντάς το με επιχειρήματα όπως :
1. «η ΔΕΗ έχει μεγάλο χρέος», λες και η ύπαρξη η μη του χρέους δεν είναι αποτέλεσμα της δικής τους πολιτικής ! μιας πολιτικής που μόνο τα τελευταία χρόνια χάρισε 1,2 δις € στους ιδιώτες παραγωγούς - επιβαρύνοντας την ΔΕΗ - για να έχουν τις μονάδες τους σε ετοιμότητα !
ΕΓΚΛΗΜΑ η πώληση της Μικρής ΔΕΗ και του ΑΔΜΗΕ
Όλοι στην ΑΠΕΡΓΙΑ που αποφάσισε η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ

2. «εμείς δεν θα πάρουμε τα λεφτά αλλά η ΔΕΗ», λες και το κάνουν για να ωφεληθεί η ΔΕΗ ενώ στην πραγματικότητα το κάνουν για να πάρουν τα μισά λεφτά οι χρηματιστηριακές εταιρείες που κατέχουν σχεδόν το σύνολο των μετοχών που διαπραγματεύονται στο χρηματιστήριο.

3. «θα μειωθεί η τιμή του ρεύματος» ψευδόμενη ασύστολα μια και ξέρει πολύ καλά πως η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ έχει μέχρι τώρα αυξήσει την τιμή κατά 100% και τα επόμενα χρόνια θα διπλασιαστεί ξανά έτσι ώστε να βγάλουν κέρδη οι ιδιώτες στους οποίους θα παραδώσει τη ΔΕΗ.

Οι εγκαταστάσεις που συγκροτούν την Μικρή ΔΕΗ και ο ΑΔΜΗΕ αποτελούν ανυπολόγιστης αξίας δημόσια περιουσία που φτιάχτηκε με το αίμα και τον ιδρώτα των εργαζομένων και τα χρήματα του Ελληνικού Λαού. Αυτόν τον δημόσιο πλούτο που με την αξιοποίησή του η χώρα μας κάλυψε όλες τις ηλεκτρενεργειακές ανάγκες της για 60 και πλέον χρόνια, βρέθηκαν οι εφιάλτες που θα τον χαρίσουν σε ιδιώτες.
 
Αυτοί οι εφιάλτες πολιτικοί δεν θα μπορούσαν να το κάνουν αν δεν υπήρχαν και οι εφιάλτες του συνδικαλιστικού κινήματος της ΔΕΗ, που χρόνια τώρα σπέρνουν με ροδοπέταλα τον δρόμο της ιδιωτικοποίησης. ΠΑΣΚΕ, ΔΑΚΕ και ΣΑΔ μάτωσαν για να ξεπουληθεί η ΔΕΗ και τα κροκοδείλια δάκρυά τους μπορεί να εξαπατούν όσους αγνοούν το παρελθόν τους εμάς όμως δεν μας αγγίζουν. Προδώσαν τους εργαζόμενους της
Η ΠΑΣΚΕ, η ΔΑΚΕ και η ΣΑΔ μάτωσαν
προσπαθώντας να διευκολύνουν την ιδιωτικοποίηση της Η.Ε
έργο τους η «μικρή ΔΕΗ», ο ΑΔΜΗΕ και τα λοιπά προσερχόμενα
ΔΕΗ και τον Ελληνικό Λαό και πρέπει να τους καταλογισθεί.
Ο Λαός μας, μόνο αυτός μπορεί να υπερασπιστεί την περιουσία του και σε αυτή την κατεύθυνση έχει αξία να προσπαθήσουμε κόμματα της Αριστεράς και οι ελάχιστοι συνδικαλιστές που τιμούν τον τίτλο τους για μια ΔΕΗ των λαϊκών αναγκών, ενιαία, Δημόσια και κοινωνικοποιημένη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News