Dei Energy News

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

Βούλτεψη εναντίον Τσίπρα για το "προσκλητήριο" κατά της "μικρής ΔΕΗ"

«Δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Τσίπρας κηρύσσει τον πόλεμο σε κάθε επένδυση που υλοποιείται ή δρομολογείται στη χώρα μας» σχολίασε μεταξύ άλλων η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη αναφερόμενη στο προσκλητήριο του ΣΥΡΙΖΑ κατά του..
νομοσχεδίου για τη δημιουργία της «μικρής ΔΕΗ».
"Σε «παλλαϊκό μέτωπο» κατά της δημιουργίας της «μικρής ΔΕΗ» είχε καλέσει ο κ. Τσίπρας, αλλά οι μόνοι που ανταποκρίθηκαν ήσαν οι ΑΝΕΞ.ΕΛ. του κ. Καμμένου, μερικοί υπόδικοι για βαρύτατα κακουργήματα συνδικαλιστές και ό,τι έχει απομείνει από την εποχή του «λεφτά υπάρχουν»", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Η ίδια προσθέτει ότι «στην αγωνιώδη προσπάθειά του να διατηρεί την εκλογική πελατεία του, δεν έχει στηρίξει ούτε μία στρατηγική επένδυση, ούτε μία αποκρατικοποίηση, ούτε μία μεταρρύθμιση».

Μάλιστα, όπως τονίζει «ενσωματώνει τα απομεινάρια ενός ξεπερασμένου συνδικαλιστικού συστήματος και υποκινεί αυτούς που για άλλη μια φορά απειλούν να κατεβάσουν τους διακόπτες, για να βυθίσουν στο σκοτάδι ολόκληρη την Ελλάδα, να διαλύσουν τους επαγγελματίες εν μέσω καύσωνα και να πλήξουν ευθέως τον τουρισμό και τη διεθνή εικόνα της χώρας».
«Σ’ αυτήν την καταστροφική για τον τόπο επιλογή του, ο κ. Τσίπρας παραμένει απελπιστικά μόνος, βυθισμένος σε ψεύδη, κινδυνολογίες και ύβρεις. Και το «παλλαϊκό μέτωπο» εξελίσσεται σε μια καρικατούρα των ιδεοληψιών του» καταλήγει η κ. Βούλτεψη.


 http://www.energypress.gr/news/reuma/Boyltepsh-enantion-Tsipra-gia-to-prosklhthrio-kata-ths-mikrhs-DEH

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News