Dei Energy News

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Το ραντεβού ΓΕΝΟΠ- Βενιζέλου που (δεν) έγινε

Απ' όλες τις συναντήσεις με υπουργούς και στελέχη της κυβέρνησης που έκανε ή προγραμμάτιζε να κάνει η ΓΕΝΟΠ τις τελευταίες ημέρες, ένα θεωρούνταν ως το πιο σημαντικό. 
Με τη διαφορά ότι παρ' ότι είχε προγραμματιστεί να γίνει, τελικά δεν έγινε. Μιλάμε για το ραντεβού με τον Ευ.Βενιζέλο και άλλα ..
στελέχη του ΠΑΣΟΚ, που σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε η ΓΕΝΟΠ μέχρι και το πρωί της Παρασκευής, θα γινόταν σήμερα. Τελικά η συνάντηση μετατέθηκε για τη Πέμπτη, μία ημέρα μετά την έναρξη της συζήτησης του νομοσχεδίου για τη "Μικρή ΔΕΗ" στην Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής.
 "Τι να πούμε με το Βενιζέλο την Πέμπτη, όταν θα έχει ήδη ξεκινήσει η συζήτηση στη Βουλή ;", έλεγαν χαρακτηριστικά χθες κάποιοι ΓΕΝΟΠίτες. Πολλοί στο συνδικάτο πίστεψαν πως μετά τις "φωνές Κουκουλόπουλου" θα βρουν στηρίγματα και εντός ΠΑΣΟΚ. Τελικά νομίζω ότι το ΠΑΣΟΚ δεν θα τους κάνει τη χάρη. Σήμερα πάντως η ΓΕΝΟΠ θα έχει συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα του ΥΠΕΚΑ Κώστα Μαθιουδάκη. Εκεί θα ενημερωθεί και για τις τελικές αλλαγές που έγιναν στο νομοσχέδιο...

 http://energypress.gr/blogs/To-ranteboy-GENOP-Benizeloy-poy-den-egine

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News