Dei Energy News

Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014

ΤΟ.ΣΥ.Ν ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ ΚΟΖΑΝΗΣ - ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΣΤΟΝ ΑΗΣ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ


Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Γενικό Διευθυντή της ΔΕΗ κύριο Κοπανάκη Ιωάννη, παρουσία και της Διευθύντριας Ανθρώπινου Δυναμικού Παραγωγής κυρία Κουμιώτου Ελένη.

Η συνάντηση έγινε στον ΑΗΣ Πτολεμαίδας στις 27 – 09 – 2014 στις 12:30 το μεσημέρι με πρωτοβουλία του
Σωματείου Εργατουπαλλήλων Μεταλλευτικών Επιχειρήσεων – Κατασκευών & Συναφών Επαγγελμάτων Νομού Κοζάνης και αποτελεί συνέχεια από την συνάντηση της Αθήνας στις 23 – 07 – 2014.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε η πρόεδρος του Σωματείου Ανδρεάδου Ιωάννα, ο Αντιπρόεδρος Σοτολίδης Δημήτριος και ο Γενικός Γραμματέας Τριανταφυλλίδης Αγγελής και άλλα μέλη του Σωματείου.

Στην συνάντηση παραβρέθηκε όπως και στην Αθήνα και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης Κοκκινίδης Αλέξανδρος.

Επίσης το παρόν έπειτα από πρόσκληση του Σωματείου και του Συμβουλίου Νέων έδωσαν και ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου – Υψηλάντη κύριος Πουτακίδης Αριστοτέλης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Δημητρίου Ελλησπόντου Κοζάνης κύριος Πεχλιβανίδης Θεοχάρης.

Στην Σύσκεψη που ακολούθησε συζητήθηκαν θέματα για τις Μόνιμες Θέσεις Εργασίας, τις Προσλήψεις, τις Συμβάσεις, τις Εργασιακές Σχέσεις, τα 8μηνα, τις Μισθοδοσίες, τα Επιδόματα, τις Αρμοδιότητες, τους Ταινιοδρόμους και Περιβαλλοντολογικά θέματα.

Θα ακολουθήσουν προγραμματισμένες Συναντήσεις με Διευθυντές ΑΗΣ και Ορυχείων της περιοχής, τον Γενικό Διευθυντή Οικονομικών Υπηρεσιών κύριο Αγγελόπουλο Γεώργιο, τον Γενικό Διευθυντή Ανθρώπινων Πόρων & Οργάνωσης κύριο Δαμάσκο Γεώργιο, τον Γενικό Διευθυντή Ορυχείων της ΔΕΗ κύριο Νικολακάκο Παναγιώτη, την Διευθύντρια Περιβάλλοντος Παραγωγής κυρία Τσάδαρη Βασιλική, αλλά και Αιρετούς της περιοχής και Τοπικούς Φορείς. Σωματεία και Συλλόγους.

web site       :  neoiellispontou.blogspot.com    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News