Dei Energy News

Τρίτη 21 Οκτωβρίου 2014

"Αγνοούνται υποψηφιότητες συναδέλφων με υψηλών προσόντων βιογραφικά"



ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Δ.Ε.Η. ΚΛΑΔΟΥ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ


Σχετικά:     α.  Απόφαση ΔΝΣ 30/2014
                    β.  Απόφαση ΔΝΣ 89/2014

  
Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε καταθέσει την έντονη διαμαρτυρία μας για τις πρακτικές που ακολουθούνται σχετικά  με τις Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για την κάλυψη θέσεων της εταιρείας και τις αναθέσεις καθηκόντων.
Το τελευταίο διάστημα μάλιστα είμαστε αποδέκτες της αγανάκτησης πολλών συναδέλφων μας, που τους καλείτε σε συνεντεύξεις – ιδιαίτερα μάλιστα αναλυτικές - όταν έχει εδραιωθεί
η πεποίθηση  σε όλο το προσωπικό των σχετικών ΒΟΚ – ότι πρόκειται για θέσεις που ήδη έχει αποφασισθεί τόσο η εισήγηση αλλά και η πλήρωσή τους. 
Ερωτούμε λοιπόν για ποιο λόγο πρέπει να σπαταλούνται τόσες ανθρωποώρες για τις συνεντεύξεις των υποψηφίων, να υποτιμάται η νοημοσύνη όλων μας και να απαξιώνονται τα στελέχη; Σημειώνεται ότι αυτό ισχύει πολύ περισσότερο στις περιπτώσεις όπου υπάρχει αναπλήρωση και μάλιστα μακρόχρονη- τακτική, για την οποία έχουμε εκφράσει την αντίθεσή μας.Εάν πραγματικά θέλετε να διασφαλίσετε τη διαφάνεια, τις διαδικασίες αλλά και τη βέλτιστη λειτουργία γιατί δεν τροποποιήσατε, όταν σας καλέσαμε -  τις Προσκλήσεις της Γεν. Δ/νσης Ορυχείων για τις θέσεις α) του Δ/ντή Υποστήριξης Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας και β) του Δ/ντή Κεντρικής Υποστήριξης Ορυχείων,  που δεν συμπεριελάμβαναν ΔΟ1 αν και κατά το μεγαλύτερο μέρος τους όπως προκύπτει από τον ΚΔΥ αφορούσαν Διοικητικοοικονομικές αρμοδιότητες αλλά ούτε και Τ2.






 Την ίδια όμως στιγμή οι Προσκλήσεις απολύτως εξειδικευμένου οικονομολογικού  περιεχομένου στη ΓΔ/ΟΥ απευθύνονται σχεδόν σε όλες τις Κατηγορίες ακόμα και στην Τ4.

Τον τελευταίο καιρό έχουν αυξηθεί οι περιπτώσεις όπου αγνοούνται υποψηφιότητες συναδέλφων με υψηλών προσόντων βιογραφικά και μάλιστα σε απόλυτα εξειδικευμένες θέσεις,  που απαιτούν υψηλές επαγγελματικές δεξιότητες.

Δεν ζητάμε απλώς να συμμετέχουμε στις Προκηρύξεις. Ζητάμε δίκαιη κρίση.

Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟ ΤΑ ΜΕΛΗ     ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ.




ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ
                          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                            Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



                          Ι. ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ                                                          Ε. ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News