Dei Energy News

Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014

Γαμπρός του εργολάβου ο εργάτης που πέθανε από ηλεκτροπληξία στην Κάρυστο



Από τα πιο τραγικά παιχνίδια που μπορεί να παίξει η μοίρα είναι το τραγικό περιστατικό με το θανάσιμο τραυματισμό 36χρονου άντρα που εργαζόταν σε εργολάβο που είχε αναλάβει τον καθαρισμό των δέντρων στο Δήμο Καρύστου. Τραγική ειρωνεία, ο εργολάβος ήταν γαμπρός του καθώς είχε παντρευτεί την αδερφή του.Η οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος 36χρονος από τον Οξύλινθο και ένας ακόμη εργάτης είχαν αναλάβει το κόψιμο των κλαριών μεγάλων δέντρων, σε περιοχή της Καρύστου.
Ήταν γύρω στις 4:30 εχτές το απόγευμα όταν ο δεύτερος εργάτης άκουσε ένα δυνατό θόρυβο και γυρίζοντας είδε τον 36χρονο να
βρίσκεται νεκρός στο έδαφος. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άτυχος άντρας βρισκόταν πάνω στο δέντρο και προσπαθούσε να κόψει τα κλαριά που ακουμπούσαν στα καλώδια της ΔΕΗ.
Αδιευκρίνιστο παραμένει αν ο 36χρονος διέθετε τη σχετική εμπειρία. Ο δεύτερος εργάτης την ώρα του περιστατικού ήταν λίγα μέτρα πιο πέρα και μάζευε τα κομμένα κλαριά από το έδαφος καθώς ο ίδιος είχε πέσει κατά το παρελθόν από δέντρο και έτσι δεν επιχείρησε ξανά να κάνει τη δουλειά που έκανε ο 36χρονος.
Τα αίτια του εργατικού ατυχήματος διερευνώνται από τις αστυνομικές αρχές και την επιθεώρηση εργασίας. Ο άτυχος άντρας έπεσε νεκρός στο έδαφος πιθανότατα από ηλεκτροπληξία. Ωστόσο, διερευνάται και το ενδεχόμενο ο άτυχος νέος να πέθανε από την πτώση στο έδαφος. Η κηδεία του άτυχου άντρα θα γίνει σήμερα στον Οξύλινθο από όπου καταγόταν.
Ο εργολάβος που εκτελούσε εργασίες για λογαριασμό της ΔΕΗ είναι από το Λοφίσκο και διαμένει στην Αθήνα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία.

 http://www.eviakosmos.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News