Dei Energy News

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Ένωση: "Ο κύβος ερρίφθη"

enosi
Παραχώρηση του εθνικού μας πλούτου το Ορυχείο της ΒΕΥΗΣ στην Ανώνυμη Τεχνική Εταιρία ΑΚΤΩΡ.Με συνοπτικές διαδικασίες ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Ασημάκης Παπαγεωργίου παραχωρεί τον Εθνικό μας ορυκτό πλούτο σε μια ιδιωτική εταιρία έναντι πινακίου φακής. Με μια σύμβαση η οποία ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΘΗΚΕ από όλους τους τοπικούς ΘΕΣΜΙΚΟΥΣ φορείς (οι μόνοι που καμαρώνουν είναι οι εκπρόσωποι μας στο κοινοβούλιο) η συγκυβέρνηση ΞΕΠΟΥΛΑ με απευθείας ανάθεση στα αφεντικά τους, τον πλούτου της Φλώρινας και του ελληνικού λαού. Χωρίς να διασφαλίζει, την ασφαλή
εκμετάλλευση του κοιτάσματος, χωρίς να διασφαλίζει θέσεις εργασίας, (ασχέτως αν οι κυβερνητικοί εκπρόσωποι προσπαθούν να πείσουν – κοροϊδέψουν τους πολίτες της Βευής και της Φλώρινας), ότι θα υπάρχουν θέσεις εργασίας, χωρίς να υπάρχουν δεσμευτικοί όροι, αντιθέτως διευκολύνουν τον μειοδότη με τoν όρο «πρέπει», παραχώρησε ο υφυπουργός τον μαύρο χρυσό της Φλωρινιώτικης γης. Κύριε υφυπουργέ προφανώς γνωρίζεται ότι, ολόκληρη ενεργειακά η Φλώρινα βρίσκεται μέσα στο πακέτο του 30% της παραχώρησης της μικρής ΔΕΗ. Γνωρίζεται πολύ καλά επίσης ότι, αυτή η περιοχή με τα λιγνιτικά κοιτάσματα που έχει στα σπλάχνα της, μπορεί για περισσότερα από 50 χρόνια να τροφοδοτεί με φθηνή λιγνιτική kw τον καταναλωτή και να διασφαλίζει την Ενεργειακή Ασφάλεια και Αυτάρκεια της χώρας μας. Επίσης γνωρίζετε ότι, η μόνη επιχείρηση που έχει και την ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ, αλλά και την ΕΜΠΕΙΡΙΑ στην εκμετάλλευση του κοιτάσματος υπέρ του Δημοσίου Συμφέροντος της Χώρας μας είναι η ΔΕΗ, την οποία και αυτή με την πολιτική σας την ΔΙΑΛΥΕΤΕ!!! 
Ο λαός της Φλώρινας, οι κάτοικοι της Βέυης, αλλά και ολόκληρη η Δυτική Μακεδονία διαφωνούν με αυτή την απευθείας φωτογραφική παραχώρηση του κοιτάσματος στην εταιρία ΑΚΤΩΡ.
 
ΤΟ Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΗ Η «ΕΝΩΣΗ» συντάσσετε με την κοινωνία και ΟΧΙ με τα ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ.
Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΝΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.
ΔΕΝ ΠΩΛΟΥΝΤΑΙ …
ΔΕΝ ΠΑΡΑΧΩΡΟΥΝΤΑΙ…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News