Dei Energy News

Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ενημέρωση από ΔΕΔΔΗΕ για υποβολή Δήλωσης Τεχνικοοικονομικών Στοιχείων Μονάδων Συμβατικών Σταθμών

Σε συνέχεια της από 08.08.2014 Ανακοίνωσης – Πρόσκλησης του ΔΕΔΔΗΕ, ως Διαχειριστή Μη Διασυνδεδεμένων Νησιών (ΜΔΝ), για την υποβολή από τους Παραγωγούς Δηλώσεων Τεχνικοοικονομικών Στοιχείων των Μονάδων Συμβατικών Σταθμών και των Σταθμών ΑΠΕ, ο ΔΕΔΔΗΕ ανακοίνωσε ότι για τις Θερμικές Μονάδες οι οποίες λειτουργούν στους Συμβατικούς Σταθμούς Παραγωγής των ηλεκτρικών συστημάτων των ΜΔΝ θα αποσταλούν στους Παραγωγούς μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), κατάλληλα αρχεία – φύλλα Excel από τη ΔΔΝ, υπό τη μορφή Πινάκων προς συμπλήρωση όλων των απαραίτητων στοιχείων. 
Ο Παραγωγός οφείλει να αποθηκεύσει ένα αντίγραφο του αρχείου
που θα λάβει, να ελέγξει την ορθότητα όλων των προσυμπληρωμένων στοιχείων τροποποιώντας, αν απαιτείται, επιτρεπόμενα πεδία, να συμπληρώσει όλα τα αιτούμενα στοιχεία διακριτά για κάθε Θερμική Μονάδα που είναι εγκατεστημένη ανά Συμβατικό Σταθμό, δηλώνοντάς τα υπεύθυνα και με ακρίβεια και να επιστρέψει το τελικό ενημερωμένο αρχείο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ως συνημμένο στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΔΔΝ ddnst@deddie.gr. 
Επισημαίνεται ότι η υποβολή Δήλωσης Τεχνικοοικονομικών Στοιχείων υπέχει θέση Υπεύθυνης Δήλωσης από πλευράς του Παραγωγού κατά τις διατάξεις του νόμου και του Κώδικα ΜΔΝ και για τον λόγο αυτό εφιστάται ιδιαίτερη προσοχή κατά τον έλεγχο και τη συμπλήρωση των Δηλώσεων, προκειμένου τα συμπληρωθέντα στοιχεία να ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα.
 Για την εργασία αυτή θα απαιτηθεί από πλευράς Παραγωγού να είναι διαθέσιμη εφαρμογή Excel έκδοσης 2007 ή νεώτερης (αρχεία xlsx). Ως προς τη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, ισχύουν τα αναφερόμενα στην από 08.08.2014 Ανακοίνωση – Πρόσκληση του ΔΕΔΔΗΕ. Επισυνάπτεται πρότυπος Πίνακας Τεχνικοοικονομικών Στοιχείων για τις Θερμικές Μονάδες Συμβατικών Σταθμών, προς ενημέρωσή σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News