Dei Energy News

Δευτέρα 13 Οκτωβρίου 2014

Όλες οι πληροφορίες για τους λογαριασμούς της ΔΕΗ με ένα κλικ

Η ηλεκτρονική υπηρεσία της εταιρείας που δίνει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να έχουν πρόσβαση όλο το 24ωρο
Σε λειτουργία έχει τεθεί μία νέα ηλεκτρονική υπηρεσία της ΔΕΗ, μέσα από την οποία οι καταναλωτές έχουν τη δυνατότητα να ενημερώνονται για τους λογαριασμούς τους, από όπου και αν βρίσκονται και μάλιστα 24 ώρες το 24ωρο . Προϋπόθεση… να έχουν πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Ο λόγος για το e-bill info, που παρέχει τη δυνατότητα άμεσης πρόσβασης σε όλους τους
λογαριασμούς του τελευταίου 12μηνου, είτε αφορούν οικία, είτε εξοχική κατοικία ή επιχείρηση με μία μόνο εγγραφή.
Ποιες δυνατότητες παρέχονται
Την ίδια στιγμή, η ηλεκτρονική υπηρεσία της ΔΕΗ βοηθά την ταχεία αρχειοθέτηση των λογαριασμών, δημιουργώντας ένα πλήρες ηλεκτρονικό αρχείο για την παρακολούθηση της εξέλιξης και μεταβολής των χρεώσεων ανά πάσα στιγμή.
Επιπλέον, όπως αναφέρει η κυριακάτικη «Δημοκρατία» η υπηρεσία e-bill info διευκολύνει ένα μεγάλο ποσοστό καταναλωτών που έχουν χάσει τον λογαριασμό τους.
Παράλληλα, ένα άλλο πλεονέκτημα που παρουσιάζει η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι ότι ο καταναλωτής, εφόσον επιθυμεί την ημέρα έκδοσης του νέου λογαριασμού, μπορεί να ενημερώνεται αυτόματα για τα βασικά στοιχεία του εκδοθέντος λογαριασμού του και να γνωρίζει πότε θα λάβει τον επόμενο λογαριασμό. Με αυτό τον τρόπου μπορεί να προβεί σε έναν καλύτερο οικονομικό προγραμματισμό.

Η εγγραφή
Η διαδικασία της εγγραφής είναι πολύ απλή. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στο www.dei.gr και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους, όπως και τον κωδικό ηλεκτρονικής πληρωμής και τον Α/Α λογαριασμού που υπάρχουν στο λογαριασμό τους.

 http://www.newsbomb.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News