Dei Energy News

Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Αναγκαίο το κέντρο διανομής του ΔΕΔΔΗΕ, στον Αγ. Νικόλα, υποστηρίζουν οι Ροδίτες ξενοδόχοι

Με τον επικεφαλής του ΔΕΔΔΗΕ συναντήθηκε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Ρόδου, με το θέμα της ενεργειακής επάρκειας του νησιού να βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα.
Μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης, ο κ. Καμπουράκης έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ο τουρισμός, ο βασικός αιμοδότης της ροδίτικης οικονομίας, δεν έχει περιθώρια ούτε για ατυχήματα, ούτε για πειραματισμούς. H δημιουργία του νέου Κέντρου Διανομής του ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή του Αγίου Νικολάου είναι απολύτως αναγκαία. Πρόκειται για ένα έργο τεράστιας σημασίας για την τουριστική και οικονομική ανάπτυξη
του νησιού.
Η ολοκλήρωσή του θα είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα για την ενεργειακή θωράκιση του τουρισμού μας, περιορίζοντας δραστικά τον κίνδυνο διακοπών ηλεκτροδότησης. Πάντοτε προς όφελος των επισκεπτών μας, της τοπικής οικονομίας και των συμπατριωτών μας καταναλωτών.
Ελπίζω και εύχομαι να ξεκινήσει γρήγορα ένα ζητούμενο ετών, το έργο της ηλεκτρικής διασύνδεσης της Ρόδου με το κεντρικό σύστημα, ως μόνιμη λύση πλέον για τις διαρκώς αυξανόμενες ανάγκες ηλεκτροδότησης, ειδικά την καλοκαιρινή περίοδο».

 http://energypress.gr/news/reuma/Anagkaio-to-kentro-dianomhs-toy-DEDDHE-ston-Ag.-Nikola-yposthrizoyn-oi-Rodites-xenodohoi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News