Dei Energy News

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Κλιμάκιο του ΚΚΕ στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στη Μεγαλόπολη


Κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής το μέλος της Επιτροπής Πελοποννήσου και σύμβουλο της Λαϊκής Συσπείρωσης στο ΠΕΣΥ Πελοποννήσου, Νίκο Γόντικα, περιόδευσε σήμερα στο ενεργειακό κέντρο της ΔΕΗ στην Μεγαλόπολη και κάλεσε τους εργαζόμενους να ξεσηκωθούν και σε συμμαχία με τα άλλα λαϊκά στρώματα, να ορθώσουν τείχος αντίστασης και ανατροπής του κυβερνητικού σχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ».
«Η απελευθέρωση του τομέα της ενέργειας προωθείται για την ενίσχυση των κερδών ιδιωτικών..
ομίλων που επενδύουν στον τομέα αυτό, σε βάρος της λαϊκής κατανάλωσης, των συμφερόντων των εργαζομένων και της αξιοποίησης των εγχώριων ενεργειακών πηγών» επισήμανε ο κ. Γόντικας, μιλώντας στους εργαζόμενους και πρόσθεσε ότι «δεν θα πρέπει να πέσουν στην παγίδα των αυταπατών, που καλλιεργούν τα κόμματα του ευρωμονόδρομου και ο ΣΥΡΙΖΑ, να μην εμπιστευθούν τις συνδικαλιστικές πλειοψηφίες που χρόνια τώρα είτε σιώπησαν, είτε συναίνεσαν και στήριξαν ενεργητικά την πολιτική απελευθέρωσης της ενέργειας».
Ο κ. Γόντικας παρουσίασε στους εργαζόμενους στο ενεργειακό κέντρο την πρόταση του ΚΚΕ «για ενέργεια και ΔΕΗ κοινωνικοποιημένες, για ενιαίο κρατικό φορέα ενέργειας, που θα υπηρετεί το σύνολο των λαϊκών αναγκών» και θα εξασφαλίζει φτηνό ρεύμα για τον λαό, και τους κάλεσε να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση που διοργανώνει το ΚΚΕ ενάντια στην πώληση της «μικρής ΔΕΗ», την προσεχή Παρασκευή 4 Ιουλίου, στις 11.00 το πρωί, στην κεντρική πλατεία της Μεγαλόπολης.

 http://energypress.gr/news/reuma/Klimakio-toy-KKE-sto-energeiako-kentro-ths-DEH-sth-Megalopolh

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News