Dei Energy News

Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

ΕΤΕ/ΟΜΙΛΟΥ-ΔΕΗ:Την παράδοση της ΔΕΗ σε αρπακτικά ψευτοεπενδυτές, δεν θα επιτρέψουμε

                                ΑΠΕΡΓΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ
 Συναδέλφισσες – φοι,

Έφτασε η πιο κρίσιμη ώρα για τον Όμιλο ΔΕΗ και για τους εργαζόμενους σε αυτή, ενόψει του νομοσχεδίου που εκποιεί την Επιχείρηση του Ελληνικού λαού, καθώς και των άθλιων συνθηκών εργασίας που επικρατούν, κυρίως στη θυγατρική εταιρεία ΔΕΔΔΗΕ, αλλά και σε όλο τον Όμιλο.
Η ΕΤΕ/ΔΕΗ σε έκτακτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε ..
σήμερα, αποφάσισε να αντιδράσει δυναμικά στα σχέδια της συγκυβέρνησης και της Διοίκησης, όπου ξεπουλάνε τη Δημόσια περιουσία και δημιουργούν εργαζόμενους δύο ταχυτήτων.

Όπως πάντα οι συνάδελφοι ήταν παρών στην πρώτη γραμμή του αγώνα και ιδιαίτερα η κατηγορία των εναεριτών, οι οποίοι εργάζονται στις πιο επικίνδυνες συνθήκες εργασίας, χωρίς να αναγνωρίζεται η προσπάθεια τους από τη Διοίκηση του ΔΕΔΔΗΕ.
Αντιθέτως η μόνη «αναγνώρισή» τους, από πλευράς Διοίκησης, ήταν να τους περικόψουν υπέρμετρα τον ούτως η άλλος χαμηλό μισθό τους.
Δεν μπορούν κάποιοι καρεκλοκένταυροι να παίζουν παιχνίδια στις πλάτες μας και να παριστάνουν τον Πόντιο Πιλάτο, παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις μας.
Με τον ιδρώτα των συναδέλφων μας που διακινδυνεύουν κάθε μέρα τη ζωή τους δεν παίζουμε.
Την παράδοση της ΔΕΗ σε αρπακτικά ψευτοεπενδυτές, δεν θα επιτρέψουμε.
Για αυτούς τους λόγους:
Η ΕΤΕ/ΔΕΗ ξεκινάει απεργιακά μέτρα σε όλο τον Όμιλο ΔΕΗ από τη Δευτέρα 30-6-2014, από ώρα 7.00 το πρωί.
Καλούμαι όλους τους συναδέλφους να δώσουμε ένα «μάθημα» στην εξουσία, γιατί η ΔΕΗ δεν είναι τσιφλίκι τους και οι εργαζόμενοι είναι αδύνατον να δουλεύουν σε τόσο επικίνδυνες εργασίες και οι μισθοί τους να περικόπτονται με προκλητικό τρόπο.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΤΕ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ –ΚΗΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News