Dei Energy News

Τετάρτη 25 Ιουνίου 2014

Την απόσυρση του σχ/ν για τη «μικρή ΔΕΗ» ζητά η ΓΣΕΕ

Την απόσυρση του απαράδεκτου -όπως χαρακτηριστικά αναφέρει- νομοσχεδίου για τη «μικρή ΔΕΗ» ζητεί η ΓΣΕΕ, κατηγορώντας την κυβέρνηση πως συνεχίζει «να εκθέτει την κοινωνία σε ακόμα μεγαλύτερους και μη αναστρέψιμους κινδύνους».
Η Συνομοσπονδία υπενθυμίζει ότι από τον Μάρτιο είχε ζητήσει απόσυρση του σχετικού σχ/ν με επιστολή της προς τον Πρωθυπουργό, στην οποία ανέφερε ότι «το πολύτιμο κοινωνικό..
αγαθό του ηλεκτρικού ρεύματος μετατρέπεται σε εμπόρευμα».
Υποστήριζε ακόμη ότι οι εργαζόμενοι, «η εικόνα των οποίων έχει με τακτικισμούς αμαυρωθεί μετατρέπονται σε έρμαια στα χέρια των «νέων επενδυτών».
Η ΓΣΕΕ σημειώνει πως θα στηρίξει «με κάθε μέσο και τρόπο τον αγώνα των εργαζομένων στη ΔΕΗ προκειμένου να ματαιωθούν τα επικίνδυνα κυβερνητικά σχέδια για ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου».

1 σχόλιο:

  1. EΠΕΙΔΗ ΠΟΛΥΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ, ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΜΙΚΡΗΣ ΔΕΗ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΥ ΑΠΟΜΕΝΕΙ;
    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΡΩΜΙΚΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΠΛΥΣΗΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΙ ΠΡΟΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΟΡΟ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ;
    ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΚΑΜΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΕΗ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΔΕΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΤΗΝ ΔΕΗ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ ΑΣ ΜΗΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ. ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΡΟΛΟΣ ΜΑΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΤΣΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News