Dei Energy News

Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Ωρομέτρηση των εργαζομένων στη ΔΠΝ από την Qualisys - ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ



Ο ΔΕΔΔΗΕ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ) – ΔΠΝ (ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΝΗΣIΩΝ) επέλεξε την Qualisys Software για την ωρομέτρηση των εργαζομένων.
Η Qualisys Software ανέλαβε και ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του συστήματος καταγραφής και επεξεργασίας παρουσιών με το λογισμικό eTIME στον ΔΕΔΔΗΕ - ΔΠΝ.

Διασυνδέθηκαν τερματικά ανάγνωσης καρτών σε κτήρια του ..οργανισμού. Εγκαταστάθηκε το λογισμικό διαχείρισης ωρομέτρησης eTIME της Qualisys Software, στα κεντρικά γραφεία και συνεργάζεται με τα ηλεκτρονικά τερματικά για την συλλογή και επεξεργασία των στοιχείων διέλευσης των εργαζομένων, παρέχοντας εκτενή λίστα αναφορών και στατιστικών, με σκοπό την έγκαιρη ενημέρωση του τμήματος προσωπικού και της μισθοδοσίας. Οι προϊστάμενοι της κάθε διεύθυνσης έχουν άμεση πρόσβαση στα στοιχεία παρουσιών του τομέα ευθύνης τους, με αποτέλεσμα να γνωρίζουν σε πραγματικό χρόνο την διαθεσιμότητα  του προσωπικού, στοιχείο ιδιαίτερα σημαντικό για κρίσιμες διευθύνσεις.

Πρόσθετες πληροφορίες για την Qualisys Software μπορείτε να αναζητήσετε στο Διαδίκτυο στη διεύθυνση (http://qualisys.gr) και στο τηλέφωνο 210 7647305.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News