Dei Energy News

Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2013

Κλοπές μετασχηματιστών του ΔΕΔΔΗΕ στην Κεντρική Μακεδονία

Εξαρθρώθηκε, μετά από έρευνα των αστυνομικών του
Αστυνομικού Τμήματος Πολυκάστρου Κιλκίς, εγκληματική ομάδα, η οποία διέπραττε κλοπές σε βάρος μετασχηματιστών της ΔΕΔΔΗΕ στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Μακεδονίας, όπως μεταδίδει τοπική ιστοσελίδα.
Εξιχνιάστηκαν συνολικά 41 περιπτώσεις κλοπών και δύο περιπτώσεις απόπειρων κλοπών χαλκού από μετασχηματιστές σε αγροτικές περιοχές των Ευζώνων, της Γουμένισσας και του Πολυκάστρου Κιλκίς, των Γιαννιτσών και της Σκύδρας Πέλλας, του Αιγινίου Πιερίας, της Αλεξάνδρειας και του Πλατέος Ημαθίας, καθώς και των Κουφαλίων και του Καλοχωρίου Θεσσαλονίκης.
Μέχρι στιγμής συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 32, 37 και 38 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της «εγκληματικής οργάνωσης», των «διακεκριμένων περιπτώσεων κλοπών», των «διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς» και της «παρακώλησης της λειτουργίας άλλων κοινωφελών εγκαταστάσεων», ενώ για την εμπλοκή τους στην υπόθεση αναζητούνται επιπλέον δύο άτομα, ένας 17χρονος Έλληνας και ένας Αλβανός.
Οι δράστες αφαίρεσαν συνολικά περίπου τέσσερις 4 τόνους χάλκινων καλωδίων, ενώ το ύψος της ζημιάς που υπέστη η ΔΕΔΔΗΕ εκτιμάται ότι ανέρχεται περίπου στο ποσό των 246.000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News