Dei Energy News

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

"Είναι φανερό ότι κάποιοι δεν έχουν επιχειρήματα να αντιπαρατεθούν στις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ"

Την ώρα που η συγκυβέρνηση και η τρόικα επιδιώκουν  να διαλύσουν, να τεμαχίσουν και να ξεπουλήσουν τη ΔΕΗ, είναι ανεπίτρεπτο να αρνούνται οι διοργανωτές να μιλήσει στη σημερινή εκδήλωση για τη ΔΕΗ στην Καλαμάτα ο υπεύθυνος Ενέργειας της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ενώ θα μιλήσουν  για τη ΔΕΗ αυτοί που συναποφάσισαν να τη διαλύσουν, να την τεμαχίσουν και να την ξεπουλήσουν.
Είναι προκλητικό να υπάρχει χρόνος να μιλήσει ακόμη και ο εκπρόσωπος του ΕΣΑΗ δηλ. των ιδιωτών μεγαλοπαραγωγών ενέργειας, οι οποίοι επιδιώκουν την πλήρη διάλυση της ΔΕΗ και να μην υπάρχει η δυνατότητα να μιλήσει ο υπεύθυνος Ενέργειας της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης  για  να παρουσιάσει  τις  θέσεις  της  αξιωματικής  αντιπολίτευσης για τη μεγαλύτερη δημόσια επιχείρηση της χώρας η οποία συνέβαλε στον εξηλεκτρισμό και την οικονομική πρόοδο της Ελλάδας.
Είναι  φανερό  ότι  κάποιοι  δεν  έχουν  επιχειρήματα  να αντιπαρατεθούν στις  θέσεις  του  ΣΥΡΙΖΑ ο  οποίος    αγωνίζεται μαζί  με  το λαό  να αποτρέψει τη διάσπαση, διάλυση και ξεπούλημα της ΔΕΗ. Και  όπως  έχει  προειδοποιήσει  δεν  πρόκειται  να  αναγνωρίσει  τετελεσμένα
 Για όλους αυτούς του λόγους δεν συμμετείχα στην συγκεκριμένη  εκδήλωση-«φιέστα» «Η ΔΕΗ και ο εξηλεκτρισμός της Ελλάδας» γιατί δεν υπήρχε λόγος να συμμετέχω χωρίς να υπάρχει  η δυνατότητα να εκφράσω τον αντίλογο του ΣΥΡΙΖΑ στα καταστροφικά σχέδια που προωθούνται για τη ΔΕΗ. 

 http://srnts.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News