Dei Energy News

Κυριακή 1 Δεκεμβρίου 2013

Επίθεση άγριου σκύλου σε συνάδελφο καταμετρητή!

Επίθεση άγριου σκύλου σε συνάδελφο καταμετρητή!
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Παρασκευής στην Περιοχή Ρόγκια (Φαλώρεια)  Τρικάλων με πρωταγωνιστές ένα συνάδελφο καταμετρητή της ΔΕΔΔΗΕ, ένα άγριο σκύλο και τον ιδιοκτήτη του. Ο συνάδελφος μετέβη σε σπίτι της περιοχής για την προγραμματισμένη καταμέτρηση, όπου αντιλήφθηκε το σκύλο και ζήτησε από τον ιδιοκτήτη του να τον απομακρύνει, για να προβεί ο ίδιος στον έλεγχο και την καταμέτρηση της παροχής ηλεκτρικού ρεύματος.
Ο ιδιοκτήτης του σκύλου τον διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος και «κράτησε» το αγριεμένο σκυλί, το οποίο όμως του ξέφυγε επιτιθέμενο με άγριες διαθέσεις στον Καταμετρητή. Ο άτυχος συνάδελφος έπεσε θύμα της μανίας του θηριώδους σκύλου και της ανευθυνότητας του ιδιοκτήτη του καθώς τελικά μεταφέρθηκε σε άσχημη κατάσταση στο Νοσοκομείο Τρικάλων με δαγκωνιές σε όλο του το σώμα κυρίως στον αυχένα και τα χέρια αλλά ακόμη και στο πρόσωπο!
Ο συνάδελφος καταμετρητής επέστρεψε τελικά στο σπίτι του το μεσημέρι της ίδιας μέρας με αρκετά τραύματα και μεγάλη ψυχική οδύνη.
Τον άτυχο συνάδελφο επισκέφθηκε στο Νοσοκομείο ο Διευθυντής Περιοχής Τρικάλων της ΔΕΔΔΗΕ και άλλοι συνάδελφοί μας για να του συμπαρασταθούν.
Το παραπάνω είναι ένα ακόμη περιστατικό που καταδεικνύει ένα μόνο μέρος της επικινδυνότητας της εργασίας του καταμετρητή – ελεγκτή της ΔΕΔΔΗΕ το οποίο όμως είναι καθημερινό φαινόμενο για μας που βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της επιχείρησης. Για το συμβάν μας ενημέρωσε άμεσα το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Καταμετρητών συνάδελφος Κώστας Τρέλλης.
Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση στον αγαπητό συνάδελφό μας καθώς επίσης να είναι το τελευταίο ατυχές περιστατικό στην δραστηριότητα της καταμέτρησης.

Για τον
Πανελλαδικό Σύλλογο Καταμετρητών
Ομίλου ΔΕΗ
Ο Γενικός Γραμματέας
Δημήτρης Καρέλης
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News