Dei Energy News

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΤΔΕ ΕΤΕ/ΔΕΗ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ:"ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ"

ΤΔΕ ΕΤΕ ΔΕΗ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ



ΠΡΟΣ: ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ


Κύριοι,
Με μεγάλη ανησυχία, παίρνουμε την πρωτοβουλία μέσω της επιστολής μας

αυτής, για την διατύπωση της πλήρους και κάθετης αντίθεσής μας στα επιχειρούμενα σχέδια της κυβέρνησης με την αγαστή συνεργασία παρότρυνσης και συμφωνίας της τρόικας, προκειμένου να προχωρεί σε σχεδιασμούς με το πρόσχημα της <<αξιοποίησης>>, άμεσης εκποίησης και παράδοσης στις «αγορές» της ραχοκοκαλιάς της ηλεκτρικής βιομηχανίας της χώρας μας, που είναι το δίκτυο του ΑΔΜΗΕ. 
Ο ΑΔΜΗΕ είναι ένα από τα τελευταία εναπομείναντα εργαλεία για άσκηση εθνικής πολιτικής στον τομέα της ενέργειας και η φημολογούμενη «Αξιοποίησή του» μόνο το δημόσιο συμφέρον δεν εξυπηρετεί.
Ο ΑΔΜΗΕ είναι η ραχοκοκαλιά της ΔΕΗ και του ηλεκτρικού συστήματος της Ελλάδας, είναι θεμέλιο για την Εθνική Άμυνα και την Ασφάλεια της Πατρίδας μας, εξασφαλίζει τον απρόσκοπτο εφοδιασμό κάθε παραγωγικής δραστηριότητας με ηλεκτρικό ρεύμα και επιδρά στην τελική τιμή κάθε προϊόντος και υπηρεσίας, χτισμένη εδώ και 60 χρόνια από τον ελληνικό λαό, για να διασφαλίζει την ηλεκτροδότησή του.
ΔΕΝ ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ..όταν εκατοντάδες επιχειρήσεις βάζουν καθημερινά λουκέτο με χιλιάδες απλήρωτους εργαζόμενους στον ιδιωτικό τομέα, με χιλιάδες υπαλλήλους του δημοσίου κι ευρύτερου δημοσίου τομέα σε «εφεδρεία», «διαθεσιμότητα», υποψηφιότητα για απόλυση. Η υπεράσπιση των δημοσίων υποδομών και των δημοσίων αγαθών είναι καθήκον σήμερα, για να υπάρξει προοπτική, ανάπτυξη και μέλλον αύριο.

Οι εργαζόμενοι στον ΑΔΜΗΕ, στο Εθνικό Σύστημα Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας, παλεύουμε για να μην ξεπουληθεί η χώρα κι ο λαός μας. 
ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ, πως εάν ψηφίσετε την διάσπαση και την πώληση του ΑΔΜΗΕ,να ξέρετε ότι δεν θα πέσουμε αμαχητί, όπως καλό είναι να γνωρίζεται ότι ΔΕΝ ΘΑ ΧΩΡΑΜΕ πλέον στην ίδια Πόλη, ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ που ψήφισαν τον θάνατό μας και ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ.

Γι΄αυτό πρέπει να συστρατευτείτε μαζί μας για μια ΔΕΗ δημόσια στην υπηρεσία του Λαού και του τόπου, γιατί έτσι μόνο μπορεί να εξασφαλιστεί ΄΄ρεύμα φθηνό κι ανάπτυξη για το Λαό΄΄.


Για την ΤΔΕ – ΕΤΕ ΔΕΗ Ν.ΑΙΤ/ΝΙΑΣ



Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΠΑΝ.                                 ΤΕΓΑΣ ΜΙΧ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News