Dei Energy News

Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ(Δεη,Αδμηε,Δεδδηε)




ΠΡΩΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΑΜΕΣΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΔΕΗ(Δεη,Αδμηε,Δεδδηε)

Μετά τις εξαγγελίες της κυβέρνησης για να περάσει μετά τις γιορτές άμεσα νομοσχέδιο σκούπα που θα αφορά την πώληση του Αδμηέ και κατά συνέπεια την πώληση ακόμα και των ίδιων των εργαζομένων του Αδμηέ χωρίς να προσδιορίζουν ακόμα τι θα απογίνουν αυτοί οι συνάδελφοι,οι οποίοι περιμένουν τις εξελίξεις κρατώντας στάση αναμονής,αποφάσεις που θα παρθούν δεν αφήνουν περιθώρια στους συναδέλφους  να γιορτάσουν τα φετινά Χριστούγεννα όσο και αυτό μας φαίνετε σκληρό.Οι εργαζόμενοι της περιοχής Αθήνας προβληματίστηκαν και έψαξαν αυτές τις μέρες να βρουν την λύση όσο και αυτό μας φαίνεται μια ουτοπία.Χωρίς την παραμικρή ολιγωρία και προπάντων με συλλογική δουλειά από όλους τους εργαζόμενους σας παραθέτουμε την εξής πρόταση που αν θα την αγκαλιάσουμε ίσως βρεθεί η λύση στο αδιέξοδο που είμαστε όλοι μας αυτοί την στιγμή.
Η ΤΔΕ/ΕΤΕ περιοχή Αθήνας καλεί τα σωματεία όλα να αναλάβουν πρωτοβουλία για την πρώτη Πανελλαδική έκτακτη γενική συνέλευση  άμεσης δράσης όλων των εργαζομένων του ομίλου ΔΕΗ.

Οι εργαζόμενοι της περιοχής Αθήνας και η ΤΔΕ/ΕΤΕ περιοχή Αθήνας καλεί όλους τους εργαζόμενους του Ομίλου ΔΕΗ καθώς και τα σωματεία και την ομοσπονδία να αναλάβουν τις ευθύνες τους.
Η ΤΔΕ/ΕΤΕ περιοχή Αθήνας καλεί και τα σωματεία συνταξιούχων να βοηθήσουν και αυτοί στην πραγματοποίηση της πρώτης συνέλευσης των εργαζομένων όλου του ομίλου της ΔΕΗ
Η ΤΔΕ/ΕΤΕ περιοχή Αθήνας καλεί τις παρατάξεις να βοηθήσουν και αυτές σε αυτό το κάλεσμα.
Η ΤΔΕ/ΕΤΕ περιοχή Αθήνας και τα μέλη της κάνουν έκκληση προς όλους τους εργαζόμενους του ομίλου ΔΕΗ να δείξουν αγωνιστικό ήθος και καλοπροαίρετα να ανταποκριθούν και να βοηθήσουν στην διάδοση αυτού του καλέσματος.
Η ΤΔΕ/ΕΤΕ περιοχή Αθήνας και τα μέλη της κάνουν έκκληση σε όλα τα σωματεία του ομίλου ΔΕΗ να πάρουμε όλοι μαζί πρωτοβουλία και να οργανώσουμε από κοινού την έκτακτη πανελλαδική συνέλευση άμεσης δράσης με μοναδικό σκοπό να πάρουν απόφαση οι ίδιοι οι εργαζόμενοι για πρώτη φορά τι θέλουν από δω και περά να γίνει.

Μοναδικό διέξοδο είναι να αποφασίσουν οι ίδιοι εργαζόμενοι τη θέλουν και τι μπορούν να κάνουν.
Μοναδικό διέξοδο είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να αποφασίσουν κάτι που δεν είχε γίνει χρόνια πριν στον διαχωρισμό της ΔΕΗ.
Μοναδικό διέξοδο είναι οι ίδιοι οι εργαζόμενοι να δώσουν μια τελευταία ευκαιρία σε όλους αυτούς που μας εκμεταλλευτήκαν.
Οι συνάδελφοι έχουν ένα μόνο καθήκον.Να δώσουν τον αγώνα τους για την απελευθέρωση από τους τυράννους.
Οι συνάδελφοι έχουν μάθει να μάχονται στην εργασία τους και να θυσιάζονται για τα πιστεύω τους την αξιοπρέπεια τους .
Οι συνάδελφοι είναι έτοιμη να μας δώσουν μια τελευταία στήριξη  φτάνει ο αγώνας που θα δοθεί να μην πουληθεί.
Οι συνάδελφοι είναι έτοιμη να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.

Προειδοποιούμε  τους πάντες και όλα τα σωματεία ότι αν δεν πάμε για πρώτη φορά σε έκτακτη πανελλαδική συνέλευση άμεσης δράσης όλων των εργαζομένων του ομίλου ΔΕΗ θα είναι συνυπεύθυνη σε αυτό που θα έρθει.
Προειδοποιούμε όλες  τις παρατάξεις για τελευταία φορά να αφήσουν τις κοσμοπολίτικες διαφορές και θεωρίες και να έρθουν στο πλευρό των εργαζομένων και να περιφρουρήσουμε όλοι μαζί τα δίκαια αιτήματα μας.

Η ΤΔΕ/ΕΤΕ περιοχή Αθήνας και τα μέλη της θα προβούν σε έκτακτη γενική συνέλευση των μελών της στις αρχές Ιανουαρίου πριν την ψήφιση του νομοσχεδίου  σε περίπτωση που δεν  ακουστεί και δεν υλοποιηθεί η πρόταση μας και θα πάρει απόφαση να μην συμμετέχει σε καμιά απεργιακή κινητοποίηση χωρίς να αποφασίσουν οι ίδιοι οι εργαζόμενοι του ομίλου ΔΕΗ.Θα απέχει εντελώς από της προβοκατόρικες 24 ώρες απεργίες τις οποίες από τώρα όλοι μας γνωρίζουμε ότι δεν θα υπάρχει καμιά πίεση και κανένα αποτέλεσμα.

Τις προσεχείς μέρες θα επιχειρήσουμε συναντήσεις με τα προεδρεία των σωματείων,παρατάξεις καθώς επίσης με την ομοσπονδία και με τους εκπροσώπους των εργαζομένων ώστε να τους τεκμηριώσουμε την πρότασή μας.
Θα σας ενημερώσουμε για τις εξελίξεις.

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ

-κάλεσμα όλων των εργαζομένων του ομίλου ΔΕΗ
-χώρος συνάντησης κάποιο κλειστό γήπεδο
-ναύλωση πούλμαν από τα σωματεία τους στους συναδέλφους από επαρχία και οποιαδήποτε διευκόλυνση τους ζητηθεί.
-το  προεδρείο της συνέλευσης από τους ιδίους τους εργαζόμενους μετά από υποψηφιότητα και κλήρωση για να συντονίσουν την συνέλευση
-προτάσεις από τους εργαζόμενους
-εφορευτική επιτροπή από τους εργαζόμενους υποψηφιότητα και κλήρωση
-ψηφοφορία των προτάσεων των εργαζομένων
-καταγραφή εργαζομένων με ονοματεπώνυμο και μητρώο
-κάθε σωματείο το δικό του περίπτερο για ενημέρωση-εγγραφές-εθελοντική εργασία

Υστερ. κλήρωση θα γίνει για να μην υπάρχει κάποιο στημένο παιχνίδι εις βάρος των εργαζομένων




 Μην ακολουθείς το μονοπάτι που έχουν χαράξει η άλλοι.Κατευθήνσου,αντίθετα,εκεί που δεν υπάρχει μονοπάτι και άφησε το ίχνος σου….




Το Δ.Σ ΤΔΕ/ΕΤΕ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΘΗΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News