Dei Energy News

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Χαστούκισαν υπάλληλο της ΔΕΗ στη Κομοτηνή


«Πεδίο μάχης» έγινε υποκατάστημα της ΔΕΗ στην Κομοτηνή από ζευγάρι Ελλήνων που χτύπησε υπάλληλο, την εξύβρισε και έσπασε την οθόνη του υπολογιστή της, όταν έμαθε τους λόγους για τους οποίους η εταιρεία διέκοψε την παροχή ρεύματος στην κατοικία τους, σε χωριό της περιοχής.

Οπως γράφει ο Παρατηρητής της Θράκης, συνελήφθησαν στην Κομοτηνή, από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ροδόπης, ένας 65χρονος και η 62χρονη σύζυγός του, μετά από καταγγελία για βιαιοπραγία κατά υπαλλήλου της ΔΕΗ.
Οι δύο μετέβησαν στο κεντρικό κατάστημα της ΔΕΗ Κομοτηνής, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για τη διακοπή της σύνδεσης του ηλεκτρικού ρεύματος στην οικία τους, που βρίσκεται σε χωριό της Ροδόπης.
Αφού διευκρινίστηκαν οι λόγοι διακοπής από την αρμόδια υπάλληλο, ο 65χρονος την χτύπησε απρόκλητα στο πρόσωπο, εξυβρίζοντας και απειλώντας την. Ακολούθως προκάλεσε φθορά στην οθόνη του υπολογιστή της, ενώ η 62χρονη σύζυγός του απείλησε έναν υπάλληλο του καταστήματος.
Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της διακεκριμένης φθοράς, απρόκλητης σωματικής βλάβης, διατάραξης οικιακής ειρήνης, απειλής και εξύβρισης.

 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63932268
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News