Dei Energy News

Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

Πορεία προς τη Βουλή κατά της ιδιωτικοποίησης του ΑΔΜΗΕ

Συγκέντρωση και πορεία διαμαρτυρίας προς τη Βουλή πραγματοποιούν τα πρωτοβάθμια σωματεία της ΔΕΗ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την ιδιωτικοποίηση των δικτύων μεταφοράς (ΑΔΜΗΕ).
 Το σχετικό νομοσχέδιο ψηφίστηκε την περασμένη εβδομάδα επί της αρχής και σήμερα Τρίτη θα ψηφιστεί επί των άρθρων (διαβάστε σχετικά τις τοποθετήσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη συζήτηση στη Βουλή). Η συγκέντρωση ξεκίνησει στις 15:00 στην πλατεία Κοραή και  ακολούθησε πορεία προς τη Βουλή, όπου θα παραμείνουν οι εργαζόμενοι μέχρι να ολοκληρωθεί η κοινοβουλευτική διαδικασία. 
Οι συγκεντρωμένοι φωνάζοντας συνθήματα κατά των ιδιωτικοποιήσεων και κρατώντας πανό με συνθήματα όπως «Όχι στο ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας», εξέφρασαν την αντίθεσή τους στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, που όπως λένε, προωθεί η κυβέρνηση.
 Σε ανακοίνωσή τους, τα σωματεία υποστηρίζουν ότι «η ιδιωτικοποίηση του Ομίλου ΔΕΗ και η πώληση του ΑΔΜΗΕ θα επιφέρει αυξήσεις στην τιμή του ρεύματος, οι οποίες θα επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο τη ζοφερή κατάσταση που βρίσκεται ο Έλληνας καταναλωτής, με αποτέλεσμα κάθε μέρα που περνά να αυξάνονται τα νοικοκυριά που θα μένουν χωρίς ρεύμα». 
http://www.dromografos.org/social-media

//left.gr/news/poreia-pros-ti-voyli-kata-tis-idiotikopoiisis-toy-admie-fotografies#sthash.cr4YN896.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News