Dei Energy News

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ ΚΑΘΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ & ΕΚΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΣΠΙΛΩΝΕΙ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ

Αίσθημα οργής και ντροπής προκαλεί στο
Σωματείο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ η είδηση της σύλληψης του προέδρου του Σωματείου των Εργαζομένων του νοσοκομείου «Σωτηρία», που βρέθηκε με 50.000 ευρώ στα χέρια του, προκειμένου να μην προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο σε απεργιακές κινητοποιήσεις, με αφορμή την παραχώρηση οικήματος μέσα στην έκταση του «Σωτηρία», σε Ίδρυμα Ερευνών.
Την ώρα που το Συνδικαλιστικό Κίνημα –γενικότερα- δίνει κυριολεκτικά με νύχια και με δόντια τη μάχη προκειμένου να διεκδικήσει και να πετύχει για όλους αυτούς που εκπροσωπεί αυτά που το κάθε συνδικάτο έχει βάλει σαν στόχο, είναι τουλάχιστον επαίσχυντο, κατακριτέο και καταδικαστέο, κάποιοι άνθρωποι να αμαυρώνουν το Σ.Κ. προκειμένου να κάνουν οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό στο οποίο είναι ταγμένοι, εκτός από αυτό που η θέση τους και επιβάλλει και ορίζει να πράξουν.
Είναι λυπηρό και σφόδρα άδικο, το γεγονός ότι κάποιοι «εκφραστές» της Συνδικαλιστικής δράσης εγείρουν αρνητικά σχόλια και δημιουργούν δυσμενείς συνθήκες και εικόνες, απλά και μόνο επειδή επιλέγουν (για προσωπικό όφελος) να εκμεταλλεύονται ιδιότητες και δυνατότητες, «ακουμπώντας» στις πλάτες των εργαζομένων.
Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες που σπιλώνουν το κύρος του συνδικαλιστικού κινήματος και που δημιουργούνται από ανθρώπους που καμία σχέση δεν έχουν με την ουσία και την φιλοσοφία του Συνδικαλισμού.
Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News