Dei Energy News

Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2014

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ενάντια στο ΞΕ-πούλημα της ΔΕΗ& ΑΔΜΗΕ,στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.



 Προσκαλούν όλους τους Εργαζόμενους, τους Συνταξιούχους, όλους  τους Φορείς της Δυτικής Μακεδονίας και τον κάθε πολίτη  στην ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ενάντια στο ΞΕ-πούλημα της ΔΕΗ& ΑΔΜΗΕ, την Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 17:30  στην ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Να δώσουμε όλοι μαζί, ένα ηχηρό μήνυμα, σε όλους αυτούς που θέλουν να πουλήσουν την Μεγαλύτερη Επιχείρηση της Ελλάδας, στα ξένα και ντόπια συμφέροντα.
Να στείλουμε ένα μήνυμα, σε όλους αυτούς που ψηφίζουν ότι, η επόμενη μέρα, εάν συμφωνήσουν στην πώληση της ΔΕΗ, θα είναι μία ΜΑΥΡΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.
Να υψώσουμε την Φωνή της Αντίστασης μας, για να φθάσει στα ΑΥΤΙΑ των ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΩΝ, έστω και την τελευταία στιγμή, για να καταλάβουν ότι εγκληματούν σε βάρος της Χώρας, εγκληματούν σε βάρος της Περιοχής τους.

- Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΩΝ ΔΕΗΤΖΗΔΩΝ.

- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ  ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

- ΕΙΝΑΙ ΑΓΩΝΑΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ


ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΡΟΝΤΕΣ

ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΗ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ     ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.



Τα Πρωτοβάθμια Σωματεία του Ομίλου ΔΕΗ  Δυτικής Μακεδονίας, ΕΝΩΣΗ, ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, ΛΥΓΙΣΤΗΣ, ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ  ΔΕΗ ΛΚΠ-Α-Φ, ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΛΚΔΜ –ΔΕΗ Α.Ε και  τα Σωματεία Συνταξιούχων ΔΕΗ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ Δ.Ε.Η ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ, ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΔΕΗ ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News