Dei Energy News

Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

ΕΦΥΓΕ ΕΝΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΗΜΗΤΡΗ.

  από το 
http://vathiprasino.blogspot.gr
  
Καθημερινά ο Δημήτρης Χατζηστρογγύλης ακροβατούσε μεταξύ ζωής και θανάτου.... Εργαζόταν στα 75 μέτρα ύψος εξορκίζοντας το φόβο.....Ανιδιοτελής συνδικαλιστής μα πάνω απ΄όλα ΕΡΓΑΤΗΣ! Δεν σταμάτησε λεπτό να ασκεί κ τα δύο ταυτόχρονα!
Δεν έχασε ούτε μια μαχη.. πάντα παρόν! Πάντα κει, μπροστά, στην κεφαλή της πορείας να την ζωντανεύει με τη φωνή του κ να της δινει δίνει τον τόνο. Δεν λύγισε σε καμιά μάχη, δεν έκανε ποτέ πίσω, ούτε ακόμη και στις απανωτές συλλήψεις του για τα δίκαια του αγώνα! Η ψυχή και η φωνή της πορείας μας στα συλλαλητήρια της ΓΕΝΟΠ πλέον σίγησε.. 
Ο Δημήτρης έφυγε ξαφνικά, μα η μορφή του θα ‘ναι πάντα μαζί μας στους αγώνες που δεν σταματούν ποτέ! 
Καλό ταξίδι Μήτσο...
Για εμάς να ξέρεις, δεν έφυγες ποτέ ..!!


Στο facebook της EΠΑΔ/ΕΤΕ-ΔΕΗ αναρτήθηκε το εξής συγκινητικό μήνυμα:
 Αγαπημένε μας Δημήτρη,
Υπήρξες μια διαδρομή γεμάτη φως. Δεν φυγάδευσες ποτέ τον εαυτό σου από τους αγώνες και τις αγωνίες της πατρίδας και του λαού. Και η σύνοψη της ζωής σου αποτελεί πολύτιμη κιβωτό αρετών. Γι΄ αυτό σήμερα μετράμε τη μεγάλη απουσία σου.
Θα σε βλέπουμε πάντα ορθό, ζωντανό, περήφανο και ανυπότακτο. Και με τις αδυναμίες ενός παιδιού που απολάμβανε χορταστικά τις χαρές της ζωής.
Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην αγαπημένη σου οικογένεια.
Θα σε θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη.


 Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ- ΔΕΗ με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετά τον Δημήτρη Χατζηστρογγύλη.

Ο Δημήτρης, με την στάση ζωής του ως εργαζόμενος στη ΔΕΗ και... συνδικαλιστής υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου. Δεν έλειψε ποτέ, από κανένα προσκλητήριο αγώνα μετέχοντας ενεργά σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες.Θα μας λείψει αλλά και θα ‘ναι πάντα μαζί μας στους αγώνες που έρχονται!
Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλληπτήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.
ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΗΜΗΤΡΗ


1 σχόλιο:

  1. ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΕΗ - Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον πρόωρο χαμό του συναδέλφου και αγωνιστή Δημήτρη Χατζηστρογγύλη





    Αθήνα 5/8/2014



    Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ- ΔΕΗ με βαθύτατη θλίψη αποχαιρετά τον Δημήτρη Χατζηστρογγύλη.

    Ο Δημήτρης, με την στάση ζωής του ως εργαζόμενος στη ΔΕΗ και συνδικαλιστής υπήρξε υπόδειγμα ανθρώπου. Δεν έλειψε ποτέ, από κανένα προσκλητήριο αγώνα μετέχοντας ενεργά σε όλους τους κοινωνικούς αγώνες.Θα μας λείψει αλλά και θα ‘ναι πάντα μαζί μας στους αγώνες που έρχονται!

    Εκφράζουμε τα βαθιά μας συλληπτήρια στην οικογένεια του και στους οικείους του.


    ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ΔΗΜΗΤΡΗ






    ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΔΕΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News