Dei Energy News

Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2012

Απογραφή αποσπασμένου προσωπικού ΔΕΗ στο ΤΑΥΤΕΚΩ και στο ΙΚΑ-ΕΤΑΜ


ΘΕΜΑ:   Απογραφή του αποσπασμένου προσωπικού της ΔΕΗ στο ΤΑΥΤΕΚΩ και στο ΙΚΑ-   ΕΤΑΜ στα πλαίσια της απογραφής προσωπικού του δημοσίου, των Ν.Π.Π.Δ., και των ΟΤΑ α και β βαθμού.
Σχετικά:  α) 56386/999511/24-6-2010 και 16601/2-7-2010 έγγραφα της Γεν.         Διεύθυνσης  Διοικ. Υποστήριξης του ΤΑΥΤΕΚΩ.
β) ΥΑ  με αρ.2/37345/0004 (ΦΕΚ 784 /4-6-2010).

Σχετικά με το θέμα της υποχρέωσης απογραφής του ως άνω προσωπικού θέλουμε να σας επισημάνουμε τα εξής:
-         Η απάντηση που διατυπώνεται στο από 2-7-2010 ως άνω έγγραφο στερείται νομικής τεκμηρίωσης μια και διατυπώνει την άποψη περί υποχρεωτικής απογραφής σε διευκρινιστική απάντηση παρεμφερούς ερωτήματος στη σχετική ιστοσελίδα!!!!!!
-         Οι υπάλληλοι που θα απογραφούν θα πληρώνονται από την Ενιαία Αρχή Πληρωμών με επιβάρυνση του Κρατικού Προϋπολογισμού και θα τους αποδοθεί  Ενιαίος Κωδικός Μισθοδοσίας Δημοσίου ενώ μέχρι σήμερα η μισθοδοσία τους που επιβαρύνει ΤΑΥΤΕΚΩ και ΙΚΑ- ΕΤΑΜ για όσο χρόνο διαρκεί η απόσπασή τους, υλοποιείται από το μηχανογραφικό σύστημα της ΔΕΗ Α.Ε. λόγω της ιδιαιτερότητάς τους αφού είναι αποσπασμένοι υπάλληλοι της ΔΕΗ Α.Ε. που διέπονται από τον ΚΚΠ/ΔΕΗ και το μισθολόγιο ΔΕΗ και όχι από τον ισχύοντα Ν.3205/2003 που αφορά τους δημοσίους υπαλλήλους. Άρα, καθώς παραμένουν μισθωτοί της ΔΕΗ, η απογραφή τους πρέπει να διενεργηθεί από αυτήν και όχι εν γένει από το Δημόσιο.

Επειδή με βάση τα παραπάνω προκύπτουν ζητήματα που άπτονται της εργασιακής σχέσης των απασχολούμενων στους παραπάνω Φορείς ζητάμε την άμεση παρέμβασή σας λαμβάνοντας υπόψη ότι το θέμα μπορεί να συζητηθεί αύριο 7-7-2010 στο Δ.Σ. του ΤΑΥΤΕΚΩ και η απογραφή ξεκινά στις 12-7-2010.

ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΠ/ΔΕΗ
                 Η Β’ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ                                      Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
                ΓΙΑΝΝΙΚΑΚΗ Ε.                                                  ΖΗΣΟΠΟΥΛΟΣ Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News