Dei Energy News

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Π. Καμμένος: Όσο και να χτυπάτε, δεν θα μας γονατίσετε


Π. Καμμένος: Όσο και να χτυπάτε, δεν θα μας γονατίσετε
«Ρίξτε λάσπη, κάντε πλαστογραφίες, απειλήστε με ότι μέσον θέλετε. Αλλά καταλάβετε το. Τελειώσατε», ήταν το μήνυμα του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνου Καμμένου προς τους πολιτικούς του αντιπάλους.
«Όσο και να χτυπάτε, ότι βρόμικο μέσον και να χρησιμοποιήσετε, όποιους και να προσλάβετε, δεν πρόκειται να μας γονατίσετε», διεμήνυσε ο κ. Καμμένος, μέσω του λογαριασμού του στο facebook.
«Ενόχλησε ο κρατικός έλεγχος της τράπεζας της Ελλάδος και η καταγγελία των δανειακών συμβάσεων και ενεργοποιήσατε μέχρι τους παλιούς φίλους σας βολεμένους σε θέσεις κλειδιά έτοιμους για τις προβοκάτσιες. Νομίζετε ότι θα φοβίσετε τους Έλληνες και θα μας βάλετε σε τεχνικές αντιπαραθέσεις του χθες.
ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΘΟΣ. Αντίπαλοι μας είστε εσείς οι υπηρέτες των τραπεζών, οι δολοφόνοι των ονείρων των παιδιών μας. Εσείς που εξαθλιώνοντας τις Ελληνικές οικογένειες τώρα θέλετε την γη μας την θάλασσα μας, τον Ήλιο μας», προσέθεσε.
«Ρίξτε λάσπη, κάντε πλαστογραφίες, απειλήστε με ότι μέσον θέλετε. Αλλά καταλάβετε το. ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ», κατέληξε ο κ. Καμμένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News