Dei Energy News

Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Συνδικαλιστικές ηγεσίες με... ωριμότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, για την άμεση υπογραφή της Σ.Σ.Ε

Πανελλαδικός 
Σύλλογος 
Καταμετρητών
Συνάδελφισσες-οι,

Στην πιο κρίσιμη και δύσκολη περίοδο για ολόκληρη την Ελληνική κοινωνία, την εποχή που επιχειρείται η καταβαράθρωση των κατακτήσεων των εργαζομένων και των συνταξιούχων, όταν η ανεργία χτυπά την πόρτα σε κάθε σπίτι, όταν μειώνονται τα εισοδήματα όλων, κάποιοι «περί άλλων τυρβάζουν».


Δεν είναι δυνατόν να μη θέλουν να θίγονται τα δικά τους κεκτημένα χωρίς να υπολογίζουν τις επιπτώσεις στο σύνολο των εργαζομένων, για τους αμειβόμενους με πενιχρούς μισθούς που έχουν χάσει μεγάλο μέρος του εισοδήματός τους, χωρίς να έχουν δυνατότητα αναπλήρωσής του.


Στη χρονική συγκυρία κατά την οποία η υπογραφή της Σ.Σ.Ε. θεωρείται επιβεβλημένη, ως έσχατο δίχτυ ασφαλείας για τους εργαζόμενους, παρ’ ότι δεν είναι άμεση η λήξη της μετενέργειας, υπάρχουν Συνδικάτα και Συνδικαλιστές που επιδιώκουν το μέγιστο κέρδος αντί τη χρυσή τομή για την επίτευξη του στόχου που δεν είναι άλλος από τη διασφάλιση των δικαιωμάτων των Συναδέλφων.

Η πλειοψηφία του προσωπικού του Ομίλου ΔΕΗ, περιμένει από τις Συνδικαλιστικές ηγεσίες ωριμότητα, σοβαρότητα και υπευθυνότητα, για την άμεση υπογραφή της Σ.Σ.Ε. χωρίς να απεμπολεί ταυτόχρονα τα δικαιώματα και τις διεκδικήσεις του.

Ο Σύλλογός μας παραμερίζοντας τις υπαρκτές και δίκαιες κλαδικές διεκδικήσεις του, στηρίζει τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας μας ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ για την υπογραφή της σύμβασης, λαμβάνοντας υπόψη, στο μέτρο του δυνατού, τις προτάσεις και παρατηρήσεις των Συλλόγων μελλών της.


Επαναλαμβάνουμε, για πολλοστή φορά, πως ο Πανελλαδικός Σύλλογος Καταμετρητών επιδιώκει την κατάργηση στην πράξη, όλων των αντιλαϊκών και αντεργατικών νόμων, είναι όμως υποχρεωμένος να αγωνιστεί, για τη διασφάλιση των θέσεων εργασίας αλλά και των εισοδημάτων όλων των Συναδέλφων, με μια Συλλογική Σύμβαση που θα έχει σταθερή βάση και θα δημιουργεί προοπτική για μελλοντικές διεκδικήσεις.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Π.Σ.Κ.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Dei Energy News

ΕΙΔΗΣΕΙΣ Dei News